2777
2789
عی خاهررر تمومی نداره بمولا

بیشتر هم میشه و اسمش رو هم عوض میکنن و موجه میکنن به فکر خودشون

رابطه کاری ، دوست اجتماعی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هربار که مچشو گرفتم ابروشو بردم پیش خانوادش میخواد راحت بچته

اولا که وقتی شرایطش رو نداری جدا بشی چرا خودت رو اذیت میکنی و چکش می کنی بالاخره یه روز سرش می خوره به سنگ و ادب میشه

دوما چرا می خوای برای خودت دردسر درست کنی که اونوقت هم سرت شلوغ میشه. هم گرفتاریت بیشتر میشه هم بهت میگه تو دیگه به من نمیرسی غیر از چت کار دیگه هم میکنه

به نظرم حداقل الان اصلا به بچه دوم فکر نکن

چقدر همه چیز بد شده رفتم بیرون دیدم واییی این دخترا و پسرا چقدر راحت کنار هم هستن خانوادهاشون میدون ...

من حتی موقعی که نامزد بودم مامانم نزاشت گوشی دستم بگیرم چه برسه مجردی

هربار مچشو گرفتم عقده ای شده واسه خودش فانتزی کرده 😕😕

دیوانه ای مگه برای اینجور مردی پاتو بیشتر میبندی حواست باشه این که پدر نمیشه.برو کار پیدا کن دخترانبردار از این فساد در بیا.اشتباه منونکن