2777
2789
عنوان

نامتقارن بودن سر کودک

1632 بازدید | 17 پست

سلام پسرم شانزده ماهشه ر پشت سرش گرد نیست یه طرف برآمده و یه طرف صاف چکار کنم درست میشه یا نه نگرانم مشکلی پیش نیاد خیلی استرس دارم توروخدا جواب بدین 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
0
0%
ی
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به هر دو طرف بخوابانید تا درست بشه روز به ی طرف بخوابین شب بع ی طرف 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دختر منم همین بود کچلم بود همیشه تل میزدم معلوم نشه 🤣

هر دکتری میبردم هر دفعه میپرسیدم میگفتن درست میشه 

بعد یکسالگی کم‌کم درست شد الان ۱۰ سالشه قشنگ گرده گرده 

البته برای من تو شکمم تحت فشار بود رحمم کوچیک بود و کیسه آبم خشک دکتر گفت اون طرف سرش که تو رفته قسمت بیرونی شکمم بوده که تحت فشار بوده

نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد من دخترم سرشو عمل شد ببین تا ۱۸ ماهگی فرم سر شکل میگیره نود درصدش عیب نداره همین ک رشد دور سرش خوبه خداروشکر ناراحت نباش میره زیر مو پیدا نیست ما امسال سر پسرمون تیغ کردیم وحشت کردیم چقدر من گریه کردم ی طرف صاف ی طرف مثل نیم دایره زده بیرون

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
دختر منم همین بود کچلم بود همیشه تل میزدم معلوم نشه 🤣 هر دکتری میبردم هر دفعه میپرسیدم میگفتن درست ...

ببین میشه جواب منم بدی منم پسرم رحمم مشکل داره سر بچه ها کج میشه ی طرف پیشونی کجه خب اینو ک از اول دیده بودیم حالا ک سرش ماشین کردیم دیدیم پست سرش همون طرف ک کجه ی ذره بیرون زده

آخه میچرخونم سرشو ولی خیلی تو خواب تکون میخوره میوفته اون سمت باز ...شما دکتر بردین قبلاً چیزی بهتون ...

ببین من دخترم مشکل کرانیو داشت وعمل شد عیب نداره مهم اینه رشد دور سر خوب باشه رو نوار بهداشت طبق نمودار باشه بعد هم رشد سر تا ۱۸ ماهگی بیشترین رشد داره نترس چیزی نیست نیره زیر موهاش

ببین میشه جواب منم بدی منم پسرم رحمم مشکل داره سر بچه ها کج میشه ی طرف پیشونی کجه خب اینو ک از اول د ...

برای منم مشکل از فشاری بود که بهش اومده بود 

بچه اولم بود خیلی حساس بودم ۵-۶ تا دکتر کودکان پرسیدم همه گفتن مشکلی نیست امکان نداشت بدون کلاه یا تل جایی ببرمش حتی تو عکسایی که از روبرو میگرفتم خودم میفهمیدم نامتقارنه خیلی هم کم مو بود بیشتر نشون میداد تا اینکه موهاش پر شد و بزرگ‌تر شد کم کم خوب شد الان دست میزنم یا میبینم کامل گرد و مساویه مشکل نداره 

انشالله خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی بده نگرانیم کم شد 

خخخخخخ دختر خوب من بخاطر مشکل رحمم دوتا بچه هام سرشون مشکل داره مهم ترین ملاک برای دکتر نمودار بهداشت اگر نمودار بهداشت خوب باشه هیچ مشکلی نیست سر هم تا ۱۸ ماهگی رشد اصلیشون میکنه یعنی از ۱۸ ب بعد قرار نیست خیلی کج تر بشه در همین حد میمونه نگران نباش التماس دعای فرج