2777
2789

اول خودم اینکه بیش از حد مامانیه به شدت دهن بینه و بشدت ول خرجه

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چس کنم اون بیشتر چس میکنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نسبت‌به آینده‌بیخیاله و اصلا به دور فکر‌نمیکنه‌ ولی‌من‌آینده‌نگرم‌‌و اینکهاز رفتار‌بقیه‌نمیتونه‌تشخیص بدع طرف ناراحته ‌اصلا‌متوجه‌متلک‌نمیشه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

اینکه تا بامامانش قهره ومامانش محلش نمیده انقدر شوهرخوبی میشه انقدر باخانواده من مهربون میشه ک نگو تا یکم مامانش محلش بده کلا عوض میشه یعنی یه عوضی ب تمام معنا نمیدونم جنسش از چ جنسیه🤐

ول خرجییی اپشنه خواهر من آپشننن

😂😂نه برا خودش خرج میکنه همش 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

خیلی شکمو و فقط برنج و خورشت  غذا قبول داره پیش اومده داشتیم باهام بحث میکردیم یهو گفته بزار غذا مون بخواریم بعد غذا بحث میکنیم 😑

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️