2777
2789

من بعد از زایمان و بعد هربار عطسه و سرفه دچار ریزش ادرار میشم ،امکانش هست پزشک به خاطره این موضوع این بار سزارینم کنه؟کسی تجربه مشابهی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم طبیعی زایمان کنم کلا افتادگی بگیرم مجبور شم جراحی کنم،ولی مثل اولم نمیشه،

خب افتادگی در چه حده؟برای من متوسطه ولی خب توی هر حالتی ریزش دارم دیگه.من تا درمان نشه قصد بچه دیگه رو ندارم اونم زایمان طبیعی.

خب افتادگی در چه حده؟برای من متوسطه ولی خب توی هر حالتی ریزش دارم دیگه.من تا درمان نشه قصد بچه دیگه ...

من در حدیه که موقع عطسه و سرفه ریزش ادرار دارم،من از دکترم پرسیدم و از یک ماما ،هر دو گفتن طبیعی بیار،بعد برو دنبال درمان

من کلا از طبیعی میترسم چون خیلی درد کشیدم

من در حدیه که موقع عطسه و سرفه ریزش ادرار دارم،من از دکترم پرسیدم و از یک ماما ،هر دو گفتن طبیعی بیا ...

نه بابا چه طبیعی؟بری مثانه ات کامل میزنه بیرون اونوقت باید پول یه سزارین بدی تا مثانه اتو بکشی بالا.چه کاریه آخه شاید افتادگی رحم هم گرفتی.برو سزارین کن راحت شی اونم ورزش میکنی عضلاتت سفت میشه این بی اختیاری درمان میشه.

همون بی اختیاری ادرار رفع بشه دیگه

مگه میشه آخه؟یا باید قبل زایمان رفع بشه حالا با لیزر یا ورزش.بچه های بعدی هم نباید طبیعی بیاری چون با اون زور و فشاری که هست اوضاع حتما بدتر میشه.من از دکتر و اینترنت تحقیق کردم.به نفع دکترا و ماما هاست که میگن طبیعی،برای سابقه شون خوبه.