2777
2789
عنوان

برای صورتم...؟

163 بازدید | 16 پست

هر وقت ک اصلاح میکنم  بعدش جوش میکنم وقتی اصلاح نکنم خیلی خوب میشه بعد اصلاح افتضاح میشم

چیکار کنم ک موهای صورتم بدون جوش زدن از بین ببرم🙏🙏🙏

ممنونم خواهرا🙏❤️‍🩹

👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه موزر اصلاح صورت دارم اسمش ویت 

با اون موهای صورتمو میزنم عین تیغ نیست که از ته بزنه و در اومدنی تیزی بشه عین بندک نمیکنه که جوش بشه 

فقط کوتاه میکنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همشونو انجام دادم باز جوش میزنم

ای بابا

پوستت خیلی حساسه پس

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

برو داروخانه یا لوازم ارایشی بگو ژل یاکرم بعد از اصلاح میخوام. 

برای من نتیجه داشت 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چند روزی موهای  صورتتون در میاد

در اومدن که خب موهاتو از ته نمی‌زنی که در بیاد فقط کوتاه می‌کنی و رو صورتتان ولی خیلی کوتاهن تا ۱_۲ هفته ام باز رشد می‌کنه 

ولی خب زدنش کار ۵ دقیقس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵