2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده حق با کیه

596 بازدید | 16 پست

از وقتی یکی از آشنایان شاگردش شده دیگه ناهار نمیاد خونه و با شاگردش ناهار میخوره، چندین بار باش حرف زدم سر اینکه اولویت من و بچه هاییم ک منتطر تیم، چون اون شاگرد مجرده تایم بیشتری سر کار می‌مونن دیر میاد خونه، خب اون زنه و بچه نداره من با سع تا بچه شهر غریب.... هزار کار برامون پیش میاد ک تنها نمیتونم برم بیرون انجام بدم با این بچه ها

یماه قبل جدی باش حرف زدم هفته ای یک شب زودتر بیا خونه برا کارایی ک من و بچه ها داریم 

بارها سر شام و ناهار حرفمون شده 

زنگ میزنم میپرسم ناهار ساندویچ خوردی یا غذا ک بدونم شام چی براش بذارم 

جواب درست نمیده 

اینهفته دوبار شام نداشتیم امشب میگه تو دیگه شام درست نکن ازین ب بعد، با تیکه و کنایه چندین بار تکرار کرد اینو 

عصبی شدم هرچی از دهنم در اومد گفتم و اومدم اتاق درو کوبیدم 

امروز واقعا خسته بودم کلی کارای خونه مونده بود یه هفته مریض بودم، چندساعت با پسر کلاس اولیم سر و کله زدم، بچه رو بردم آرایشگاه، ک چندین بار ب باباش گفتم من اذیت میشم با 3تا بچه برم آرایشگاه مردونه بشینم، از اول مهر بچه رو نبرده قبلش هم خودم بردم ولی الان مدرسه هی تذکر میدن بهش 

خلاصه خیلی خسته بودم این جواب زحمتام نبود 😭😭😭😭

درددل#  

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاول نباید میزاشتی شاگرد زن بگیره

خخخ میگ زن وبچه نداره

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

ازاول نباید میزاشتی شاگرد زن بگیره

شاگرد زن نیس 🤣انقدر تاپیک خیانت و... زدن اشتباه برداشت کردید 

شاگردش خواهر زادشه کارشون هم فنی، مغازه دار نیس 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خب چرا اصلا با شاگرد زن باید بمونه ناهار بخوره؟

😂

شاگردش پسر مجرده کجا گفتم زنه 

بنظرمن داره ازیرمسئولیت پدربودن وهمسربودنش شانه خالی میکنه وبهانشم کاره تاراحت باشه مث شوهرمن ک اکثرمسئولیت بچه هابامنه

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

😂 شاگردش پسر مجرده کجا گفتم زنه 

آخه گفتی اون یه زنه بچه نداره🤣آهان حالا فهمیدم زن شاگردش رو گفتی حالا که اینطوره سخت نگیر میگذره اونم به هرحال میره یه لقمه نون دربیاره تفریح که نمیکنه احتمالا هنوز اونقدر به شاگردش اطمینان نداره مجبوره بمونه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

شاگرد زن نیس 🤣انقدر تاپیک خیانت و... زدن اشتباه برداشت کردید  شاگردش خواهر زادشه کارشون هم فن ...

ای بابا خواهر من از اول درست توضیح بده همه ی حدسیاتمون بر باد رفت که😂

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

شاگرد زن نیس 🤣انقدر تاپیک خیانت و... زدن اشتباه برداشت کردید  شاگردش خواهر زادشه کارشون هم فن ...

عزیزم خب بد نوشتی 

گفتی اون زنه و بچه نداره 

باید مینوشتی زن و بچه نداره

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
بنظرمن داره ازیرمسئولیت پدربودن وهمسربودنش شانه خالی میکنه وبهانشم کاره تاراحت باشه مث شوهرمن ک اکثر ...

خیلی سخته، چکار کنم باهاش