2777
2789

منظورم اینه دلیلش می‌تونه آماده شدن رحم برای بارداری باشه ؟ من همیشه یکم پری میشدم ماه بعد ۱۳ دهم خونریزیم شروع شد . ماه بعدش باز دهم . این ماه هنوز نشدم . دلیلش چی می‌تونه باشه ؟ 

دل درد دارم با سوزش معده . خیلی کم گاهی اوقات مخصوصا صبح حالت تهوع . گیجم هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی نداره داره هر ماه ۲۸ روزه پریود میشه  صبر کن تا هفتم اگر نشدی تست بزن عزیزم

تست الان سه روزه دارم میزنم روزی یکی یه هاله کم افتاده نمیدونم دیگه واقعا خسته و عصبی شدم . 

تست الان سه روزه دارم میزنم روزی یکی یه هاله کم افتاده نمیدونم دیگه واقعا خسته و عصبی شدم . 

چرا عصبی؟

اگه هاله داره که مثبته اگرم نداره ماه بعد اقدام میکنی

ولی میشی به زودی 

آره میشه من بارداری اولم همینطور شدم یک ماه بی نظم شد ماه دوم باردار ولی الان برای دومی هشت ماه اقد ...

هیچ وقت به خدا فکرشو نمی‌کردم اینقدر این بچه آوردن اونم مسئله باردارشدن به این سختی و پر از حرص و جوش باشه 

هیچ وقت به خدا فکرشو نمی‌کردم اینقدر این بچه آوردن اونم مسئله باردارشدن به این سختی و پر از حرص و جو ...

دقیقا زمانی که استرس بگیری ،نمیگیره از من به شما نصیحت 

ولی احتمالا بارداری اگر هاله داره

اره،ولی بنظرم بادار باشی ،بذار یک هفته از موعدت بگذره بعد تست بزن

ببخشید درست هم نیست که بگم من راستش ماه پیش که دهم پری شدم خب هفتم تموم شد پاک شدم . انگار یک روز بعد نمیدونم یا دو روز بعد اقدام داشتم ۲مرتبه من الان هم باید باز منتظر موعد باشم ؟ یعنی دهم؟