یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست پسرش اشناست خوده دوستمم همینطور چند بار تو جمع حرف میزدم از طرز فکرم خوشش اومده حالا دوستم ک اینو فهمیده برا یه موصوعی میگه تو بیا حرف بزن ک توجه اونو جلب کنه
ببین اصلا اینکار رو نکن میدونم چی میگی کاملا حق داری این احساس رو داشته باشی ولی جز دردسر هیچی نصیب ...
خب چطور بگم نه ک ناراحت نشه میگه بابا اون ک نمیفهمه تویی،اتفاقا هر وقت حرف زدم قانع شده ولی دوستم داره خودشو گول میزنه من ک تا ابد نمیتونم جای اون نقش بازی کنم
ارع حس خوبی نیس میدونم ولی اشتباه کردی از اول قبول کردی عزیزم تو این مسائل نباید رو دربایستی کرد فرد ...
منم بش گفتم میگه اون نمیفهمه تویی تو حرف بزنی حل میشه،میدونم نباید قبول میکردم ولی جنبه نداره الان فک میکنه تنها چیزی ک مشکلشو حل میکنه منم اگه اینکارو نکنم ناراحت میشه خیلیی