2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرش اشناست خوده دوستمم همینطور چند بار تو جمع حرف میزدم از طرز فکرم خوشش اومده حالا دوستم ک اینو فهمیده برا یه موصوعی میگه تو بیا حرف بزن ک توجه اونو جلب کنه

کاربری گاهی دست دوستمه

نکن هرگز🙂

نمیتونم نه بگم دوست صمیمیمه از طرفی متنفرم شخصیتمو جای یکی دیگه بزارم میدونی چی میگم؟

برا جلب نظر اون داره از من استفاده میکنم الان بار چندمشه

کاربری گاهی دست دوستمه

نمیتونم نه بگم دوست صمیمیمه از طرفی متنفرم شخصیتمو جای یکی دیگه بزارم میدونی چی میگم؟ برا جلب نظر ا ...

ببین اصلا اینکار رو نکن میدونم چی میگی کاملا حق داری این احساس رو داشته باشی

ولی جز دردسر هیچی نصیبت نمیشه 

(:
دوست پسرش روت کراشه😂

نه فقط میگه از شخصیتت خوشم میاد ولی خب اونو دوست داره نه منو،مهمم نیست برام من حسی بش ندارم فقط بدم میاد نقش یکی دیگه رو بازی کنم

کاربری گاهی دست دوستمه

ببین اصلا اینکار رو نکن میدونم چی میگی کاملا حق داری این احساس رو داشته باشی ولی جز دردسر هیچی نصیب ...

خب چطور بگم نه ک ناراحت نشه میگه بابا اون ک نمیفهمه تویی،اتفاقا هر وقت حرف زدم قانع شده ولی دوستم داره خودشو گول میزنه من ک تا ابد نمیتونم جای اون نقش بازی کنم

کاربری گاهی دست دوستمه

نه فقط میگه از شخصیتت خوشم میاد ولی خب اونو دوست داره نه منو،مهمم نیست برام من حسی بش ندارم فقط بدم ...

ارع حس خوبی نیس میدونم ولی اشتباه کردی از اول قبول کردی عزیزم تو این مسائل نباید رو دربایستی کرد فردا پس فرداجدی فک کنن که تو نمیتونی بجاش جواب بدی که

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
ارع حس خوبی نیس میدونم ولی اشتباه کردی از اول قبول کردی عزیزم تو این مسائل نباید رو دربایستی کرد فرد ...

منم بش گفتم میگه اون نمیفهمه تویی تو حرف بزنی حل میشه،میدونم نباید قبول میکردم ولی جنبه نداره الان فک میکنه تنها چیزی ک مشکلشو حل میکنه منم اگه اینکارو نکنم ناراحت میشه خیلیی

کاربری گاهی دست دوستمه

منم بش گفتم میگه اون نمیفهمه تویی تو حرف بزنی حل میشه،میدونم نباید قبول میکردم ولی جنبه نداره الان ف ...

فردا ازدواج كردن تو بايد بري مشكل بينشون حل كني و بجاي دختره با پسره حرف بزني... 

اتفاقي هم افتاد فردا روزي ميندازه گردن تو...

….

فردا ازدواج كردن تو بايد بري مشكل بينشون حل كني و بجاي دختره با پسره حرف بزني...  اتفاقي هم اف ...

دقیقاا🚶‍♀️تازه فقط برا دعوا هم نمیگه مثلا راجب چیزی حرف بزنن میگه تو بیا به جا من حرف بزن طرز فکر تو رو قبول داره ک پسره از شخصیتش خوشش بیاد😐

کاربری گاهی دست دوستمه