2777
2789
عنوان

فرزانگان

525 بازدید | 20 پست

بچه ها دارم زیر فشار سمپاد نابود میشم هیچکی حرفمو نمی‌فهمه. احساس میکنم به اینجا تعلق ندارم همه حاضرن سلامتیشونو قمار کنن برای ۲۵ صدم نمره در حالی که من واقعا برام مهم نیست و از همین اول سالی دارم امتحانامو گند میزنم. به اجبار پدر مادرم اومدم تجربی ... به فکر انصرافم میدونم تحمل این همه فشار کنکور تجربی رو ندارم واقعا اخرش یه بلایی سر خودم میارم نمیدونم چیکار کنم

زخمی که نکشتت قویترت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم من سال ۷۸ تا ۸۲ سمپاد بودم به اصرار مادرم رفتم ریاضی که علاقه نداشتم کل زندگیم با همون تصمیم دگرگون شد مراقب خودت و سلامتیت باش❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترم من سال ۷۸ تا ۸۲ سمپاد بودم به اصرار مادرم رفتم ریاضی که علاقه نداشتم کل زندگیم با همون تصمیم د ...

هیچکس درکم نمیکنه فکر میکنن دارم تنبلی میکنم ولی واقعا کشش ندارم افسردگی نابودم کرده

سخته دیگه ولی اگر هدفت کنکوره بهتره همونجا باشی و خودتو سازگار کنی تا شانس قبولی نسبت به بقیه بیشتر باشه وگرنه اگر هدفت کنکور نیست و به هر رشته ای راضی هستی و به اجبار خانواده اومدی پس برو از این مدرسه و خودتو عذاب نده

هیچکس درکم نمیکنه فکر میکنن دارم تنبلی میکنم ولی واقعا کشش ندارم افسردگی نابودم کرده

میدونم چی میکشی و برات سخته محیط خشک همش درس امیدوارم عاقبتت خیر بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بشدت درکت میکنم تو منم تو این فضای کوفتی بودم ولی تو ک تا کنکورش اومدی جلو به نظرم بازم میتونی ی موقعاییم به خودت استراحت بده یا ی کلاس موسیقی ثبت نام کن یه هوایی عوض میکنی روحیت هم بهتر میشه✨🤍

منم فرزانگانی هستم

تا خودت نخوای نمیشه، درسته فشار زیاده و میتونی جا بزنی، ولی فصار کربن رو الماس میکنه، در ضمن داخل مدرسه ما، هیچی رو رعایت نمیکنن، تغذیه فست فود، هله هوله، بعد میگن سردرد داریم، فلان داریم، سلامتی که شرطبندی نیس دختر خوب

🌷🌷👏

لطفا همین تا دیر نشده تغییر رشته بده...من متاسفانه آخر های یازدهم تغییر رشته دادم...و اصلا خوب نبود. ...

شرایط تغییر رشته ندارم . جو مدارس سمپاد اینجوریه که اگه رشته ای جز تجربی و ریاضی انتخاب کنی همه به چشم یک احمق نگاهت میکنن و ازت ناامید میشن