2777
2789
عنوان

حال بدیه بعد از جدایی

2852 بازدید | 161 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

دلم گرفته خیلی هم گرفته

برای بار دوم جداشدم این ب کنار نپرسید چرا چی شد و فلان

ی ماهه از دومی جداشدم و کلا آدم هم نبودیم و کلی اذیتم کرد و وقتی داشتیم مراحل طلاقو انجام میدادیم فرصت دو ماهه خواست تا جبران کنه ولی من قبول نکردم چون ذات واقعیشو نشونم داد ولی همش میگفت اون من نبودمم و راهو اشتباه رفتم و این حرفا و بعد طلاقم ک الان ی ماهه هی پیام میده و میگه ک فرصت ندادی و فلان و این حرفا .

حالم خوب نیست ناامیدم از زندگی خوشحال نیستم ، من کارمندم و ورزش میرم و فلان ولی ته دلم خالیه ناراحته.

کی خوب میشم؟چرا اینجوریم؟

میترسم تنها پیر شم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل تنهایی این حس طبیعیه ما مردا هم چنین حسی داریم ولی باید این حس مدیریت کنین شما باید خوشحال ...

ولی خوب نیستم یعنی نمیذاره ک خوب شم همش جلوم ظاهر میشه میگه جز تو نمیتونم کسیو کنار خودم تصور کنم و حتی تورو باکس دیگه، شما ک اقایین بهتر میدونین ب نظرتون کی این احساساتش فروکش میکنه و بیخیال من میشه؟ سنشم کم نیست ۳۶ سالشه