بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دستمال توالت داخل دستشویی استفاده نکن ، لباس زیر خشک باشه
گر چه کلا سیستم بدن بعضیها مستعد و متاسفانه هر چقدر رعایت کنی مثل کرونا از یک جایی درز پیدا میکنه 🤦😅
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
همیشه خشک کن نگه دار محیطش رو با دستمال با کیفیت نپوشیدن لباس زیر میتونه کمک کنه دمنوش آویشن عالیه برای رفع عفونت و همچنین خوردن ماست
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
ب هیچ عنوان با دستمال کاغذی خودتو خشک نکن تو خونه با شلوار خیلی گشاد یا دامن بدون شرت باش اگه بتونی بعد دسشویی با سشوار خودتو خشک کنی خوبه من خودم روزی بیست بار میرم دسشویی بعضی وقتا با سشوار خشک میکنم هفنه ای دوبار با ژل بهداشتی بانوان خودتو بشور بیشتر از هفته ای دوبار نشه چون اون محیط عادت میکنه ب ژل ودیگه نمیتونه خودش با باکتری مبارزه کنه از هیچ گونه شوینده دیگه حتی شامپو بچه برا شستشوی اونجا استفاده نکن اگه متاهلی از کاندوم استفاده کنیدر در غیر اینصورت قبلش حتما شوهرت خودشو بشوره از نوره برا شیو استفاده کن
همیشه خشک کن نگه دار محیطش رو با دستمال با کیفیت نپوشیدن لباس زیر میتونه کمک کنه دمنوش آویشن عالیه ب ...
خشک نگه دار
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
تو خونه ش.ورت نپوشید ، بعد از سرویس کاملااا خودتون رو خشک کنید (به صورت ضربه ای ، دستمال رو نکشید ) ، مرتب شیو کنید ، تند تند ش.ورت هاتون رو عوض کنید ، ش.ورت نخی و ازادپوشید ، موقع رابطه از بزاق دهان برای تسهیل رابطه به هیچ عنوان استفاده نکنید ، نیازی نیست برای شست و شو اب رو به صورت مستقیم بگیرید یا داخل رو با شوینده بشورید و حدالامکان مصرف ژل شست و شو رو کاهش بدید و مرتب چکاپ و معاینه برید 💛