2777
2789

سلام 

دوستان من ساز ویولن میزنم ، یک سال و نیم هست کار میکنم و با ساز مبتدی هستم 

بابام پول داره ولی هر چقدر میگم برام ساز حرفه ای بخر 

میگه تو ک ساز داری 

این و بشکنم تا برام ساز حرفه ای بخره ؟ 

« ساز سه بار خورده زمین و داغونه » 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یه وقت دیدی لج کرد نخرید همینی هم که داری از دستت رفت

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تورو خدا بیاین تاپیک آخرم برام دعا کنین تورو خدا 

دلم شکسته یا امام رضا دستم و بگیر من به خونت پناه اوردم😭😭💔💔💔 چرا منو طلبیدی اگه قراره حاجتم ندی

ببخشید استارتر 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

لج‌نکن،باهمون‌سازشکسته براش قطعه آهنگی را شروع کن به زدن وجاهایی که ناهماهنگی میکنه بهش بگو،یا ازش دعوت کن‌بیاد سرجلسه تمرین اونجا خودت یا مدرست بهش با دلیل یادآور بشید که این ساز دیگه جوابگو نیست

سلام  یه ترفند عالی 

برای پدرتون یه اهنگ افتضاح بنواز 

و وقتی ازت ایراد گرفت 

بگو مشکل از این سازه که ناکوک می زنه!!!!

یه ساز حرفه ای برام بگیر تا توانایی‌های خودم رو با نواختن زیبا ترین آهنگ تقدیمت کنم، بزرگوار 

موفق باشید