2777
2789
مشکل من اینا نیست  مشکلم اینه ک مامانش منو ببره دکتر😭

نه قبول نکن بعدشم خواست ببره خودت با مامانت برو یه گواهی الکی بگیر 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگه با ما بیا چی؟

بگو این توهین هست به دختر خونوادت قبول نکنه . خودت با مامانت قبلا برو بگیر اگه خواست بده بگو گرفتم 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

عزیزم برو ترمیم. 

هیچ وقتم به نامزدت نگو. شاید دو سه سال اول عشق و عاشقی جلو دهنشو بگیره ولی بعدا که عادی شدید تازه این موضوع میره رو اعصابش . که نکنه دروغ گفت. نکنه منبع درامدش بوده. نکنه عادت داره.نکنه الانم خیانت میکنه.ِ.. 

برو ترمیم فکر کنم دکتری لو ندن. یه نفر میگفت بخشنامه دادن که لو ندن. 

برو با پزشک زنان حرف بزن. راهنماییت کنه.

گفت باکرم اما میترسم دکتر با دکتر فرق کنه

نترس ترمیم بیشتر تابلوت می‌کنه اگه شک داری یه دکتر دیگه ام برو 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم نزار ببرند خیلی با اعتماد به نفس رفتار کن بگو این کار تو خونواده ما ایراده 

تو هم لذت ببر چکار خانواده داری

اول از اینکه من میخام باکسی این کارو کنم که لایق باشه  بعدشم اصلا حوصله دردسر ندارم که خواستم ازدواج کنم تو استرس بیوفتم ما ازین چیزا نداریم تو خانوادمون که دختر باکره نباشه

من از این میترسم مامانش منو ببره بفهمه ترمیم کردم  خون اومد بعد ترمیم؟

سلام خوبین. یکی از دوستای من قصد ترمیم داره شما چجوری ترمیم برات انجام شد؟ بعد از ترمیم باشوهرت رابطه داشتی ؟ فهمید یا نه؟

لایک نکنید مرسی💗
عزیزم برو ترمیم.  هیچ وقتم به نامزدت نگو. شاید دو سه سال اول عشق و عاشقی جلو دهنشو بگیره ولی ب ...

دقیقا منم موافقم  باید ترمیم کرد   بهترین  دکتر ترمیم بکارت دکتر رفایی هست کار ش عالیه پزشکای دیگه هم متوجه نمیشن  معروفه هر جا بزنی اسمش هست شماره اش ۰۹۱۲۱۹۳۱۱۵۳ تو واتساپ پیام بده