2777
2789
عنوان

بچه ها از فردا کارمو شروع میکنم ویتر رستوران ولی خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کار خوبیه تازه لباس فرم قچنگم داره اوووو شهر ما ی داف هایی با کلی کلاس کارشون اینه جا خجالتش د ...

نمیدونم اخه خوب جا نیافتاده انگار

مثلا کارم این نیست ک میزو جمع کنم فقط با تبلت از مشتری سفارش میگیرم فیش میزنم میدم ب صندوق 

ولی بازم حس میکنم ملت جور دیگه ای میبین

خودمامانم و دوستام بفهمن کلی مسخرم میکنن

اگه تو محیط کارت امنیت و آرامش روانی داشته باشی بقیش حله 

چون هر کاری که بگی سختی خودش رو داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم اصلا اینجوری فکر نکن. اعتماد به نفس داشته باش. والا ما میریم یه ویتر خوشگل و با کلاس می‌بینیم ...

جدی میگی؟

یعنی راجبش بد فکر نمیکنین؟

دوستم میگفت رفتی گارسون از ما بهترون شدی مشتریا کلی قیافه میان برات

مبارکتون باشه 🥰

مردم رو میبینی، رفتارهاشون، کلی تجربه ی قشنگ کسب میکنی، کلاسِ درسِ خودش،به هیچ کس اجازه ندین راجب به کار و زندگیتون، نظری بده، مگر راه اشتباهی رفته باشین که نیاز به حمایت داشته باشین، در کجای دنیا،کار عارِ؟ لذت ببرین🌸

💚

اگه تو محیط کارت امنیت و آرامش روانی داشته باشی بقیش حله  چون هر کاری که بگی سختی خودش رو داره

اونم راستش ندارم یعنی اکثرا جاها ادم زیراب زن هست

ولی من سعی میکنم سرم ب کار خودم باشه

اونم راستش ندارم یعنی اکثرا جاها ادم زیراب زن هست ولی من سعی میکنم سرم ب کار خودم باشه

مثل اسم کاربریت باش 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جدی میگی؟ یعنی راجبش بد فکر نمیکنین؟ دوستم میگفت رفتی گارسون از ما بهترون شدی مشتریا کلی قیافه میا ...

اتفاقن من هر سفره خونه و رستورانی رفتم، تموم ویترها رو دوست داشتم، از بس که تمیز و خوش پوش بودن😍

💚

نمیدونم اخه خوب جا نیافتاده انگار مثلا کارم این نیست ک میزو جمع کنم فقط با تبلت از مشتری سفارش میگی ...

اصلااااا حتی اگر کار گارسونی هم بود جای خجالت نداشت چ برسه این کار ک ب نظز من خیلی ام شیک وحوبه مگ همه باید پشت میز بشینن؟ صندوق دارها فروشنده ها و... بیان خجالت بکشن؟

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...