2777
2789
بچه ها عروسی توی زمستون خیلی بده؟؟؟ اواخر بهمن؟ اگه تجربهشو دارید بهم بگید... اصلا دوست ندارم ولی یه جورایی مجبورم :-(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ..چرا بد باشه؟!!! من خودم تجربشو ندارم ولی 2تا از دوستام تو بهمن عروسیشون بود و خیلی راضی بودن..یه کت عروس مخصوص زمستون گرفته بودن و به جای کفش تو باغ بوت خوشکل گرفتن..خیلی هم عالی بود..
بچه ها من عروسیم قرار بود اردیبهشت پارسال باشه.. داداش نازنینم ناغافل تنهامون گذاشت..افتاد عقب الان میگم عید ..دوست دارم عید باشه ولی پدر همسرم میگه مهمونای ما عید احتمال اینکه نیان زیاده..منم نمیخوام لج کنم
سلام خدا براتون رو بیامرزه من عروسیم بهمن ماه بود سال 92صبح که از خواب بیدار شدم برم ارایشگاه دیدم زمین پر برف هست و برف اومده بلاخره هوا سرد بود اما خاطره شد تازه همون روز پاشنه ی کفشمم شکست زمین سر و کفش پاشنه بلند و شکسته اما الانم که الانه همه یادشونه عروسیمون زمستون بود
خدایا منو تمامی دوستان نی نی سایتی رو به ارزوهامون برسون امین