2777
2789

بچه هاتون رو مهمونی پارک یا خانه کودک میبرین؟

اگه نمیبرین تو خونه چجوری سرگرمشون میکنین که زیاد تی وی و گوشی نگاه نکنن 

دختر من دوسالشه خاله بازی،رقص،اسلایم و خمیربازی و قایم موشک و توپ بازیو نقاشی تو برناممونه اما بازم هی بهونه گوشی رو میگیره

تا كي ميشه بچه رو تو خونه حبس كرد

بايد برن مهد و اينجور جاها

مريض ميشن چاره چيه الان مريض نشن برن كلاس اول ميشن چون مدرسه ك ديگه دل بخاهي نيست بايد رفت

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اينه كه به بچه ها حتماً حتماً هر روز مولتى ويتامين مناسب سنشون رو بديم مريض نميشن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه من یکسال و هشت ماهشه 

من هفته ای یکبار خانه کودک میبرم چون هرچقدرم که تو خونه سرگرمشون کنیم بازم بچه ها به بیرون نیاز دارن ....اونجوری از لحاظ روحی گوشه گیر میشن.

راستی گلم یه سوال تو سن بچه منم میشه براش اسلایم بگیرم ؟؟ضرر نداره ؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
تا كي ميشه بچه رو تو خونه حبس كرد بايد برن مهد و اينجور جاها مريض ميشن چاره چيه الان مريض نشن برن ...

عزیزم دختر من سابقه تب طولانی و تشنج داره نمیتونم زیاد در معرض ویروس قرارش بدم باید تا جایی که میشه مراقبش باشم 

ميبرم 

البته ١٣ ماهشه 

اما داروهاي تقويتي اش و به موقع ميدم 

اگه ببينم يه بچه اي هم مشكوكه برميگرديم

ساعتهاي خلوتي ميريم 

ميخوابونم 

توي جاهاي خلوت ام ميريم 

روي تراس ميشينيم 

اسباب بازي 

خمير بازي 

پازل 

بازي نازي ( همو ناز ميكنيم )

نيم ساعتم تي وي شعر ميخونه توجهشو جلب ميكنه 

نقاشي 

و

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
عزیزم دختر من سابقه تب طولانی و تشنج داره نمیتونم زیاد در معرض ویروس قرارش بدم باید تا جایی که میشه ...

پسر منم اسم داره واكسن انفولانزا حتما براش بزن

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
بچه من یکسال و هشت ماهشه  من هفته ای یکبار خانه کودک میبرم چون هرچقدرم که تو خونه سرگرمشون کنی ...

منم تابستونا هر هفته میبردم اما از وقتی پاییز شده کمتر میبرمش چون میبرم میبینم بچه ها سرفه های ناجور میکنن راستش استرس میگیرم

دختر من قبل دو سالگی هم با اسلایم بازی میکرد چون اصلااااا عادت نداره چیزی رو ببره سمت دهنش اگه بچه شما هم اینجوریه براش بگیر خودتم کنارش بشین و مطمئن شو که سمت دهنش نمیبره قبل و بعد بازی هم دستاشو بشور و اسلایم مدل واتر بگیر که نمیچسبه

دختر من مولتی ویتامین روزانه میخوره  چون شاغلم و خودشم دوس دارم میره مهد ولی کمتر میبرمش پارک

من برا دخترم شربت ایمونس گرفتم برا بالابردن سیستم ایمنی

شما که شاغلین صددرصد مهد گزینه ی خوبیه برا سرگرم شدن بچه 

من برا دخترم شربت ایمونس گرفتم برا بالابردن سیستم ایمنی شما که شاغلین صددرصد مهد گزینه ی خوبیه برا ...

برای بچه هایی که ضعیف هستن خوبه خواهر منم یه مدت به دخترش میداد

ميبرم  البته ١٣ ماهشه  اما داروهاي تقويتي اش و به موقع ميدم  اگه ببينم يه بچه ...

چقدر منی منم ببینم بچه ای سرماخورده برمیگردم و اینکه نمیذارم مثلا رو اون تابی که بچه مشکوک نشسته بشینه😄

آخی فقط بازی نازی😍😍😍

منم بهش شربت ایمونس میدم برا بالابردن سیستم ایمنی