2777
2789
بهم گفتن مشکوکه از موعد پریودم گذشت ،بیبی چک هم هاله انداخت هفته چهارم واسه بتا زوده؟

نه زود نیست 

۴۸ ساعت بعد باید دوباره بتا بدی 

دوبرابر بشه اوکی 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مثبته اگه صفر اونطرفش بود میشد اینی ک شما میگین

پس امید وار باشم بعد سه سال ازدواج و دوسال اقدام تازه مثبت شدم🥺 دگه گاهی نا امید میشدم از مادر شدن

من یه مادر قوی ام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایشگاه بهم گفت هفتادو دوساعت دیگه بیا

درسته تکرار کن همون روزی که گفته 

ایشالله که اوکی عزیزم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چند سالته عزیزم من چهار ماه ازدواج کردم یه ماهه باردارم ناخاسته

۳۵ سالمه ازدواج دوممه  بخاطر اینکه مطمعن شم ب مشکل نمی خوریم یه سال ب خودمون فرصت دادم دیدم مشکلی نیس و دوسال پیش شروع کردم ب اقدام و رفتم زیر نظر دکترها البته شاید اگه همون اول میرفتم پیش این دکترم زودتر نتیجه میگرفتم خدا لهش عمر با عزت بده دکتر افلاطونیان یزد

من یه مادر قوی ام  

عزیزم چن روز دیگه همون ارمایشگاه تکرار کن دوبرابر شده باشه خوبه ولی بتات خیلی پایینه رک بگم ناراحت و امیدوار نشی

شایدم خدا خواست و همه چی خوب پیش رفت ولی بتای خوبی نداری ک بشه امیدوار شد