2777
2789
عنوان

بقایای سقط

248 بازدید | 17 پست

خانما من هفته پیش سقط کردم دو روز پشت هم دفع لخته و خونریزی داشتم الان یکم از لخته ها مونده دکتر خودم میگه باید ساکشن کنی ولی با یه دکتر دیگه مشورت کردم میگه تا پریود شدنت صبر کن احتمالا دفع بشه کسی همچین تجربه ای داره😢

بله صبر کن یک قرص هم هست برای بقایا میدن سخت پیدا میشه ولی مصرف کن متورژن فکر کنم اسمش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوروز که چیزی نیست سونوبده چندسانت بقایاداری 

یک هفته از سقطم گذشته دو روز پشت هم شدیدا دفع لخته داشتم البته بیشترش بخاطر هماتومم بود الان ۱۵*۳۴ mm مونده

همه همینو میگن ولی چون دکترم پول پرسته گفت بیشتر از ۷روز صبر نکن عفونت میکنی از اون ترسیدم

دکترت پول پرست نیست حرف درستی زده کاری که دوستم کرد وباعث عفونت وتب شد آخرم اورژانسی بیمارستان باکلییی منت ساکشن کردن

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
همه همینو میگن ولی چون دکترم پول پرسته گفت بیشتر از ۷روز صبر نکن عفونت میکنی از اون ترسیدم

آنتي بیوتیک بخور آزیترومایسین دکترها کلا کورتاژ دوست دارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکترت پول پرست نیست حرف درستی زده کاری که دوستم کرد وباعث عفونت وتب شد آخرم اورژانسی بیمارستان باکلی ...

آخه با یه دکتر دیگم مشورت کردم اونم گفت یه هفته زمانش کمه تا ۱۴روز معمولا صبر میکنن دکتر خودم از همون شب اول همش میگه ۴میلیون زیرمیزی منو بریز بیا ۱۶تومنم هزینه بیمارستانته. اصلا توضیح نمیده چی و چرا فقط میگه زیرمیزی منو بزن

اینکه میگه کورتاژ برای دکترای بی سواده فقط ساکشنو قبول داره

با ساکشن کورتاژ میکنن دیگه من دو سال پیش تو همین شرایط بودم