2777
2789
عنوان

اووردز با متادون

622 بازدید | 10 پست

کسی دیدید اینجوری شده باشه بعد حالش خوب شده باشه پدر یکی از دوستام قرص زیاد خورد یهو دهنش کف کرد الان دو روزه بیمارستان بستریه زنده میمونه

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

اره خوب میشه مشکلی نداره

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا قرص خورده؟ قصدش خودکشی بوده یا به خاطر اعتیاد زیاد خورده؟ 

اعتیاد

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بستگی به تعداد و دوز قرصا داره. اما آره ، میشه که زنده بمونه. فک میکنم اوردوز نبوده و فقط یه تشنج بوده.

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
خطر رد شده...شانس اورده سریع رسوندنش دیمارستان...وگرنه

خب خداروشکر 

بستگی به تعداد و دوز قرصا داره. اما آره ، میشه که زنده بمونه. فک میکنم اوردوز نبوده و فقط یه تشنج بو ...

شوهرم زندان کار میکنه اینقدر از این مورد داشتن یه امپول هس فک کنم نالوکسان وقتی طرف میخواد اوردز کنه بزنه خوب میشه نمییمیره