2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به نظر ما موهاتو مدل فارا کوتاه کن جلوشم خودش هر چقدر که بگی قدش کوتاه‌تر باشه اون مدلی برات کوتاه می‌کنه یه حالت آبشاری مانند خیلی خیلی خوشگل می‌شه و موهات اگر پر باشه مدل فارا فوق العاده است

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عکسی تزش دارین؟

ببین عکس که نه حقیقتاً موهای خودمو کوتاه می‌کنم هر موقع که بخوام فارا می‌زنم ولی خب عکس نمی‌خوام بذارم از موهام و اینا ولی توی اینستا و گوگل سرچ بکنی مدل فارا عکساش میاد می‌بینی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین عکس که نه حقیقتاً موهای خودمو کوتاه می‌کنم هر موقع که بخوام فارا می‌زنم ولی خب عکس نمی‌خوام بذا ...

مرسی عزیزم.موهام یکمی حالت فر داره خیلی کوتاه باشه میره ب سمت بالا بدم میاد گفتم یکسان هم اندازه کوتاهش کنم تت کنار جانه

خدایا بیا و.بغلم کن
مرسی عزیزم.موهام یکمی حالت فر داره خیلی کوتاه باشه میره ب سمت بالا بدم میاد گفتم یکسان هم اندازه کوت ...

ببین موهای منم دقیقاً مثل موهای تو فر و حالت داره سعی بکن نذاری خیلی کوتاه بکنه یعنی قدش یه کوچولو از روی سرشونه‌هات پایین‌تر باشه که توی کلیپس بیاد بتونی ببندی بهش بگو قدشو خیلی کوتاه نکنه لطفاً