2777
2789
عنوان

شلختگی یا افسردگی

115 بازدید | 11 پست

تو سینک ظرفشویی پر از اشغال که بو گرفته بود،لیوان تمیز نبود واسه اب خوردن ، اتاقا پر از لباس، همه لباسا کف اتاق،هال که دیگه نگم هر چی بگی ریخته بود ،دسشویی رو  ندیدم،میگفت چند روزه حموم نرفتم، ی هفتس مسواک نزدم، دلم سوخت، از منم اوضاغش وخیم تر  بود، فکر میکردم از من بدتر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو ش با هم‌،گاهی اوقات  تمیزی و نظم اطراف حال دل ادمو خیلی بهتر میکنه

من الان خونم مرتبه ولی حالم خوش نی کار دارما ولی پام چسبیده باید برم حموم نمیتونم باور کن الان از وجود خودم متنفرم 😕

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
من الان خونم مرتبه ولی حالم خوش نی کار دارما ولی پام چسبیده باید برم حموم نمیتونم باور کن الان از وج ...

منم‌گفتم گاهی اوقات ،شرایط و مشکلات همه مث هم نیست انشاله شما هم آرامش پیدا کنی ،هیچ چیزی مث داشتن آرامش نیست 

منم‌گفتم گاهی اوقات ،شرایط و مشکلات همه مث هم نیست انشاله شما هم آرامش پیدا کنی ،هیچ چیزی مث داشتن آ ...

اره عزیزم واقعا... 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
رفتم خونه یکی از دوستان، اوضاعش این بود ک توضیح دادم

هم تنبلی و هم شلختگی 

اما من بیشتر میگم تنبلی چون تنبلی باعث میشه حوصله نداشته باشی کاری و انجام بدی الان اتاق منم به هم ریخته اصن حوصله ندرم مرتب کنم😄