2777
2789
عنوان

در مقابل این رفتار شوهرم چه رفتاری داشته باشم بهتره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 107 پست
با زبون خوش بهش بگو زیاد نرورومخش غذایی ک دوسداربراش درست کن پیام بد عشقم غذایی ک دلت میخواست درست ک ...

باور کن زبون خوش حالیش نمیشه با خوشحال ناراحتی حتی گریه با غر زدن همه این راهارو امتحان کردم ولی فایده نداشته روش 

ببین من تجربه خیلی از رفتارهای اشتباه همسرم رو دارم که اگر الان بود خیلی بهتر رفتار میکردم خواهش میک ...

ممنون از راهنماییت تمام تلاشمو میکنم که بی خیال شم سا حداقل به اون خودمو بی خیال نشون بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت بهش نگو نرو ... بدتر میشه درعوض خودتو سرگرم کن یا براش کار بتراش تا بیاد خونه. خرید ...

اره وقتی میگم نرو اونموقع شاید رعایت کنه ولی یکم بگذره بیشتر از قبل میره ..

منم میرم ولی خب وقتی میره سرکار  نمیتونم وقتی بیکاره برم  اون وقتی من خونم میره ازین حرص ...

ی راهکار دیگه هست. شنیدی میگن بهترین دفاع حمله س؟ 

هی برو خونه مادرشوهرت.  شام ناهار... بریز بپاش کن تو آشپزخونه.. یه غذا درست کن همه جارو بترکون.. با بچه خواهرش ریخت و پاش راه بنداز...  رابطه خواست بگو فعلا بیا بریم خونه مامان ببینیم ناهار چی دارن.. شام چی دارن...      انقدر که مادرشوهرت خسته بشه. شوهرت خسته بشه...     

ی چیز دیگه هم هست که تازه ی ماهه رفتی خونه خودت. شوهرت هم هنوز دل نکنده از خونه پدری...  کم کم میبینی خود به خود محبت کم میشه.   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

همسرم من ی ماه سرکاره دو هفته اینجا این دو هفته م فقط شبا خونه س کل فامیلاشو زنگ میزنه جمع مکنه خونه مامانش کطبقه پایینه متنفرم از این زندگی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ی راهکار دیگه هست. شنیدی میگن بهترین دفاع حمله س؟  هی برو خونه مادرشوهرت.  شام ناهار... ب ...

مردا همینن من دوساله بدتر شده ک بهتر نشده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اینا خیلی خوبه وقتی طرفت آدم باشه واسع من فقط بی توجهی جواب میده

من وقتی بی توجهی میکنم پامیشه میره خیلی مهم نیس براش خونه باباش خیلی تحویلش میگیرن واسه همون من توجه نکنم با خودش میکنه ننه بابام و ابجیام هستن

یه مدت کلا اهمیت نده گلایه ام نکن قشنگ غذاتو بخور جمع کن بخواب فیلم ببین کم محلی کن

خیلی سختههه ولی سعیمو میکنم 

من زرتی میزنم زیر گریه بزور خودمو نگه میدارم بعضی وقتا

همون دیگه خیلی بدترهاشم میبینی من شوهرم برای خواهرزادش کیف میخرید دامن سینما ببر ..... بعد من میگفتم ...

😭😭😭وای نگوووو چرا اینجورین اخه مردا زن میگیرن که چی بشه پس ؟

بچه بیارم درس میشه  بنظرت؟

اگه قصدت اینه با راکار درست حلش کنی سخنرانی کلید مرد استاد حبشی رو گوش بده مطمئن باش نتیجه میگیری البته اجرا هم بکنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه دلیلی پشت این کارش هست یا تو یکی از رفتارات زیاد خوب نیس  یا بازم تو یک کاری کردی ویاااا&n ...

خیلیییی لجبازه من ی شب گفت بریم اونجا من یه غلطی کردم گفتم نمیام اخه شب قبلش خونه ابجیش بودیم همون روزم تولد پسر خالش بود رفتیم جای هم بودیم ینی شب که رسیدیم خونه باز میگف بریم اونجافتم نمیام ینی مث دیوونه ها شده بود منم بدتر لج کردم گف باااید بریم فقط ینی همه بدنم میارزید گفتم کاش و میرفتم و دهنشو باز نمیکردم

یه دلیلی پشت این کارش هست یا تو یکی از رفتارات زیاد خوب نیس  یا بازم تو یک کاری کردی ویاااا&n ...

یچیز دیگم کلاا خیلی لوس و مامانیه خیلیییی شدید 

عین بچه ها رفتار میکنه 

مامانشم که  دوس داره همه دورش باشن یه سره رو مخس کار میکنه 

من نمیدونم چجوری دامادودخترشو کشیده سمت خودش که هرررر شب اونجان 

حالا من یه شب بیشتر برم خونه مامانم حرف داره