2777
2789
عنوان

در مقابل این رفتار شوهرم چه رفتاری داشته باشم بهتره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا امروز رفتم بی خبرش دیدم دراااز کشیده با بچه ابجیش گردو میشکنه و بازی میکنه انگار نه انگار که من ...

همون دیگه خیلی بدترهاشم میبینی من شوهرم برای خواهرزادش کیف میخرید دامن سینما ببر ..... بعد من میگفتم کفش برام بگیر جونش در میومد بعد هفت سال تازه چهل درصد بهتر شده که به نظر خودم شاهکار کردم .... زودتر به فکر چاره باش مطالعه کن از اینجا نظر خواهی کن بعد یه راه حل انتخاب کن و یکسال با حوصله همون راه برو 

هر زنی لوند باشه و بلد باشه سر بدوئونه عزیزتر میشه  چرا اینجورین این مردا😑

شوهر من اصلا مامانش رو دوست نداره ،کاری با منم نداره فقط جونشه و گوشیش ،فقطم بازی  ،بازی ،بازی

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

من کاملا درک میکنم چی میگی چون منم دوست دارم شوهرم بیشتر وقتشو با من باشه تا خواهرا و بچه هاشون

کم محلی اصلا راهش نیست برعکس سعی کن محیط خونتو پر انرژی کنی از سرکار که اومد حسابی بهش برس براش ی لیوان شربت درست کن بازوهاشو آروم ماساژ بده خودتو بشدت خوشحال نشون بده از این که اومده خونه ولی تا بیس دیقه نیم ساعت حرف مهم باهاش نزن مثلا نگو امروز فلان شد و اینا بزار هرکاری دلش میخواد بکنه تو تایم اولیه بعد ک خستگیش در رفت حرفاتو آروم بزن

فضا رو رمانتیک کن براش البته فقط گاهی تا تکراری نشه حتی مردی ک نشون بده از رمانتیک بازی خوشش نمیاد هم ته دلش ب وجد میاد

دیگه همینا اومد ب ذهنم امیدوارم سر عقل بیاد

میگم درکت میکنم چون شوهر منم تا آبجیاشو ببینه منو کلا یادش میره😔 البته با همین روش ها الحمدلله گوش شیطون کر بهتر شده

یه دلیلی پشت این کارش هست

یا تو یکی از رفتارات زیاد خوب نیس 

یا بازم تو یک کاری کردی ویاااا 

شوهرت لجباز داره لج میکنه 

یا بازم شوهرت خیلی به خانواداش وابسته اس که اینم عادیه باید یواش یواس بکشیش سمت خودت 

تو دوران نامزدی مشکلی نداشتید که الان بخواد با بی محلی جبران کنه ؟ 

بی خیال شو میدونم خیلی سخته واسه خودت چند تا دوست داشته باش برو باهاشون بیرون برو کلاس خیاطی کتاب بخ ...

خیلی دوس دارم خودم اتفاقا که یکم سرمو گرم کنم ولی شرایطش نیست دوستام که همه سرخونه زندگیشونن چون هنوز قسطای خونه و عروسی تموم نشده شرایط کلاس رفتنم ندارم

اگ کمکی باشه اینه که به مرور سعی کن هم خودت هم فضای خونه پرانرژی تر باشه

اتفاقا من وقتایی که شوهرم خونس خیلی پرانرژیم شوخی میکنم قربون صدقش میرم ولی انگار که از بس اینجوری بودم براش تکراری شده حتی اگه من مثلابگم بیا رابطه داشته باشیم میگه یه سر برم خونه مامانم بعد میام://

شمام زیاد برو خونه مامانت

منم میرم ولی خب وقتی میره سرکار 

نمیتونم وقتی بیکاره برم 

اون وقتی من خونم میره ازین حرصم میگیره 

نمیگه تا ساعت ۲۲ شب تنهاس زودتر برم پیشش اول میره خونه ننش 

مادرشوهرمم که اتیش بیار معرکس همش میگه چرا نمیاین کم میاین شام واینمیسین و ازین حرفا اون بدتر پر میشه بیشتر وبیشتر میره