2777
2789

سلام دوستان ....تازگی فهمیدم پیش سرطان رحم دارم...خیلی ترسیدم..‌‌هفته اینده دخترم تهران نوبت دکترداره....خاستم اگ‌دکترباتجربه میشناسین معرفی کنین لطفا

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

از دکترت نامه بگیر برو پیش مریم سادات حسینی پاسدارانه مطبش زنگ زدی بگو نامه دارم

چ  نامه ای عزیزم..دکترم‌ازوناس ک فک میکنه خودش ازهمه ماهرتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ  نامه ای عزیزم..دکترم‌ازوناس ک فک میکنه خودش ازهمه ماهرتره

اون حتما باید شماررو به دکتر آنکولوژی زنان معرفی کنه

این دکترها معمولا تایمشون پره برا همین باید نامه از یه دکتر دیگه داشته باشی که تورو بهش معرفی کنه

اگه حوصله بیمارستان دولتی رو داری بگو تا راهشو بهت بگم کامل ولی اینو بگم کلی معطلت میکنن

برام‌فرقی نداره میخام‌فقط ببینم وصعیت میش سرطانم‌چطکره... انکوولوژی نگفت نیازه دکترم میخام ببینم‌نظر دکترماهر تهران چیه دیرنشه و ب  رحمودرگیرکنه

حوصله از این بابت میگم که مارو سه چهارماهی هی الاف کردن هی بیا هی هفته دیگه بیا واقعا خستمون کردن

ن مطب عزیزم..من شهرستانم نمتونم توراه باشم

بیمارستان امام حسین دولتیه

صبح ساعت ۸ تا هشتو نیم به شماره ای که برات میفرستم زنگ بزن تا برا همون روز نوبت بگیری اگه نه که باید اینترنتی از سایت بیمارستان امام حسین نوبت رزرو کنی معمولا سه چهار هفته بعدش میفته