2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چ تصمیمی میگرفتین

458 بازدید | 50 پست

من ۲۳سالمه ۷ساله ازدواج کردم اونم ب اجبار پدرومادرم 

الان دوتا دختر دارم با مردی ازدواج کردم ک خسیسه نمیزاره پدرومادرمو ببینم چند ماه یبار اونم بزور و گریه و شهر غریبم بددله نمیزاره برم بیرون رسما تو خونه زندانیم...

اما با ی پسری قبل ازدواجم دوست بودم همو میخاسیم

الان هنوزم بخاطر من ازدواج نکرده و منو میخاد و کلا خوش اخلاقه خسیس نیس روشن فکره..

شما باشین تواین زندگی میمونین یا طلاق میگیرین میرید بااین پسر ازدواج میکنید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم از این مرد اصلا بچه دار نمیشدم. اگه این آقا نباشه لا همسرت زندگی میکنی؟ببخش اینو میگم پس بی خود بد دل نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حواست به بچه هاتم باشه 

الان زندگی اونا باید الویت باشه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

شوهرت بده  و زور بوده ازدواجت دوتا بچه داري

خوب بود چندتا مياوردي!

مردي ك بع زن شوهر دار و بچه دار هنوز رقبت داره

ك مرد نيست

شما به خاطر اين زندگي بدون فكر به معشوقت بايد تصميم بگيري

اون اقا هيچوقت با شما ازدواج نخواهذ كرد!

فقط يك مدت ا  شما سواستفاده ميكنه و تمام

💕

من طلاق میگیرم ولی ن ب امید اون پسره .

اون آدم بعد طلاق من و زمانی ک دید میتونه منو بدست بیاره ۱۸۰ درجه عوض میشه تازه انگ خیانت کارم بهت میزنه

طلاق بگیر رو پای خودت واستا زندگیت و بساز اون پسر برا تو تره هم خورد نمیکنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.