2777
2789
عنوان

چنگ گربه و واکسن هاری

3826 بازدید | 51 پست

بچه ها من گربه خونگی ی خراش خیلی سطحی انداخته بود رودست یکم خون اومد

بعد ۵ سال پیش من تموم دوزای هاری رو دریافت کردم

صب رفتم بهداشت گفت چون قبلا زدی دو دوز فقط هاری لازمه

ک گفت چون میگی خونگیه نزن کلا

ولی یکی برات میزنم اگ خواستی دوز دوم باز بیا بزن نیومدیم عیب نداره نمیخواد یکی کافیه

حالا بنظرتون دوز دوم برم یانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال پسرم ی گربه تو پارک بود بغلش کرد اینقد اذیت بود زبون بسته خواست از بغل پسرم بپره پنجه ش خورد رو دست پسرم ی خش انداخت پسرمو بردیم اورژانس فقط واکسن کزاز زدن دیگه هاری برا چیه لازم نیست بابا 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

مگه برای خراش کوچک سوزن هاری میزنن منم یه بار گربه دستمو خراش داد تازه خونگیم نبود هیچ سوزنی نزدم چند سال پیش 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

😐 خونگی بوده دیگهههه. واسکن چیه؟؟ گربه خونگی خودش واکسن میخوره. نگرفته باشه هم. بیرون نمیره که مریضی بگسره که بخواد به شماهم انتقال بده…

من گربه دارم. تا حالا هزاربار چنگم زده. گازم گرفته. با وجودش باردار شدم الانم پسرم سه ماهشه. تا حالا هم هیچ بیماری ای نگرفتیم هیچکدوم. 

فقط هاری گفت بزن؟ اگه حیوون خونگی هست ببین اگه اون سالم بود و هاری نگرفت فکر نکنم نیاز به دوز دوم با ...

کزاز زدم من سال اول دبیرستان ۱۵سالگی زدم

الان ۲۴ سالمه 

میگن تاده سال ایمنی داره