2777
2789

خدود ۴ ساله بخاطر این اخلاقش با خواهراش کات کردیم اساسی و راحت شدم الان چسبیده به داداشاش و بچه هاش دیروز لپاش باد بود با من فهمیدم چون رفته مغازه داداشش رفتارش عوض شد دیشبم دختر جاریم زنگش زد گوشیش را برمیداره از کنار من میره که من نشنوم چی میگه کلا طرفیت رفت و امد نداره اونا نباشن راحتترم رفتارش با من و بچه ها عوض میشه دیشب دخترم را سر خوراکی گرفتن گریه انداخت چشمش به اینا افتاده بود اشک بچه منو در اورد

احساس میکنم اعتماد بنفس کافی بهش نمیدی کنار اونا حس قدرت داره 

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا از بچگی کلفتشون بوده حس اعتناد به نفس وقتی پیدا میکنه که کلفتی شون را بکنه لذت میبره از اینکه براشون کار کنه چرا اینجوره من دوست دارم مستقل باشیم این دوست داره هی زنگ بهش بزنن اوامرشون را انجام بده از این حالت حس بدی دارم نمیخوام زیر دست اونا باشیم چون فقط برا کاراشون زنگش میزنن برا همین خواهراشو کات کردم کلا زندگیم در دستشون بود

همسر من گاها اینجوریه ، بد اخلاقی ن ها ، یکم تند میشه ، زیادی سر ب سرم میزاره ک‌گاهی دوست ندارم ، هر چی بگم ب شوخی میگیره و..

فقط گاهی وقتا تو جمعشون ک‌هستیم اینجوریه.

منم رک گفتم دوست ندارم این اخلاقتو ک وقتی تو جمع خانوادتیم این شکلی رفتار میکنی.

و خودم متوجه شدم دلیلش اینه که اونا کلا رفتارشون همینه و همسرمم با وجود اینکه تو خونه اونجوری نیست و خیلی مهربونه خواسته کم نیاره😐

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میدونی نمیخواد پیشرف کنه برعکس من فقط دوست داره تو لاک خودش بمونه هزار دفعه گفتم مثل همکارات جات را عوص کن فکر پیشرف باش میگه همینجا که هستم خوبه چند سال دیگه بازنشست میشم میدونی تهش اینه که میخواد اینجا دم دست فامیلاش باشه جمعشون کنه همه همکاراش دارن خودسونا حابه جا میکنن

چه کار کنم من؟ همیشه همینجور بوده اللنم صبح من مقابله به مثل کردم اگر واضحم بهش بگم میگه برو زر نزن ...

چی بگم عزیزم فک نکنم اینجور آدم درست بشه مگه وقتی سنش بالا رفت و بی معرفتی خانواده شو خیلی واضح دید و فهمید جز شما و بچه هاش کسیو به فکرش نیست