2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بدهی شو ببخشه

355 بازدید | 37 پست

چند سال پیش برادر شوهرم مشکل مالی براش پیش اومد و از شوهرم کمک خواست شوهرمم 150 میلیون بهش داد . حالابعد چند سال میخواد بر گردو نه شوهرم میگه بهش گفتم من نمیخوام حالا خود شوهرم مسافرکشی میکنه با بدبختی خرجمونو در میاره میگم چرا باید ببخشی میگه آره اون فلان کارو برام کرده یا مثلا موقع دانشگاه بهم کمک مالی کرده میگم خب هرچی داده 150 میلیون که نمیشه حساب کن بهش برگرد ون.میگه تو کار به این چیزا نداشته باش در صورتی که من دارم تو زندگیش سختیهاشو تحمل میکنم حالا میخواد به اون ببخشه تازه اون مجرده اجاره خونه هم نمیده.کارمندم هست.

مامان منم سال 90 152 میلیون به خالم داد بخشید

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گولش بزن بگو فعلا بگیر پولو انشاللع برا عروسیش سنگ تموم میزاریم😪😬

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

منم شوهرم خواست این کارو بکنه نذاشتم 

گفتم نمیگم الان بده همهه قرضاشو بده هر وقت تونست مال مارو هم بده 

من طلاهامو فروختم برا زمین میخوام بدم طلا

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

متاسفانه فکر کنم تو این مورد خود مرد باید استقلال داشته‌باشه و بفهمه وگرنه هرچی بگی دعواست. دیشبم یه تاپیک خوندم اسی بنده خدا می‌گفت خودشون پول ندارن ولی شوهرش باید خرج زن عموشو بده زن عموشم صبح تا شب داره تلاش می‌کنه دعوا بندازه تو زندگیشون هرچی هم که به شوهره میگه شوهده دعوا راه میندازه. متاسفانه مرد باید خودش استقلال داشته‌باشه و بفهمه وگرنه هرچی بگی حس می‌کنه داری حسادت می‌کنی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
خیلی بی انصافیه منم شوهرم ازاین کارا می‌کنه ن در این حد ولی خوب زور داره خودمون احتیاج داریم می بخشه

حالا من برا خواهراش هرچی از دستم بیاد براشون میگیرم

بلاخره مجردن گناه دارن نمیذارم اذیت بشن ولی پولو نمیذارم ببخشه به داداشش

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چق باشماس

نزارببخشه یجور باحرف بازبون خوش راضیش کن بگو ۵۰ببخش بخاطرخوبیاش وقتی داد ۵۰بهش برگردون ۱۰۰بزاربرای زندگیمون برای اجاره،،،داری زحمت میکشی این پول به دردمیخوره منوخوشحال کن هم داداشتو که ۵۰بهش بخشیدی بخاطرخوبیاش،،،،،

اینجورنکنی همروبخشیده بنظرم

خداکنه نبخشه وقتی شماتوسختی هستی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،