2777
2789

دخترم دوسال ونیمشه وحشتناک به پستونک عادت داره جوری که لب به غذانمیزنه کمبودوزن داره هرراهی امتحان کردم جواب نمیده اینقدگریه می‌کنه که میگم الان غش می‌کنه مجبوربشم بهش. بدم تلخش کردم فلفل زدم فایده نداره بازم میخوره..نابودشدم راه کاری داریدبدیدممنونم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشو کامل قیچی کن  هروقت خواست بده  من اینکارو کردم دیگه نخورد همین که گذاشت دهنش عق زد ...

اینکاروکردم نزدیک ده تاقیچس کردم چنان گریه میکنه مجبور بشم برم بخرم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
گوشه ی پستونک و قیچی کن....

همه کارکردم جواب نمیده

همه کارکردم جواب نمیده

عزیزم بچه شما فقط تو حالت خوابیده شیر میخورد الان انشالله سلامته ؟ تکاملش خوبه حرف میزنه ؟ پسرم اصلا تو بغلم شیر نمیخوره نگرانم میگن نشانه خوبی نیست