2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد

266 بازدید | 20 پست

هشت ساله ازدواج کردم. خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم. میخواستم اقدام کنم به بارداری که تو آزمایش مشخص شد زگیل تناسلی گرفتم.نمیدونم چیکار کنم. هیچ دکتری حرف درستی بهم نمیزنه و همه با حالت تهاجمی و تشر باهام برخورد میکنند. اگر بدونین چقدر دلم بچه میخواد. شوهرم م بنده خدا مرد خوبیه و خیانت نکرده. زگیل و از قبل ازدواجمون از یکی از اعضای خانواده که باهاش از تیغ مشترک استفاده میکرد گرفته. من همون اول ازدواج دیدم رو بدنش.فکر نمی‌کردم زگیله وگرنه جفتمون زودتر برای درمان اقدام میکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی غم انگیز گفتی 😔 انشاالله خیلی زود خوب بشی و یه بچه صحیح و سالم وصالح نصیبت بشه

ممنونم لطفا برام دعا کنید. همین الان اشکم داره میاد. کاش همون سال های اول ازدواج اقدام کرده بودم. الان خیلی دلم میخواد تو خونمون بچه باشه

میشه ولی اگر درمان بشه بعد اقدام کنی بهتره. چون که ممکنه در طول بارداری خیلی زیاد بشه و از طرفی حین ...

خب سزارین کنی که مشکلی نیست اون برای طبیعیه که میگن امکان انتقال هست 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
با لیزر نمیشه سوزوند

مال من داخلی هست. دکترم معاینه کرد گفت ویروس تو سلول ها هست.از طرفی کلا دکتر گفته باید زمان بدی به بدنت که دفعش کنه. ولی من دلم میخواست همین الان اقدام کنم. خیلی دلم بچه میخواد