2777
2789
عنوان

امروز وقتی دیدم مادرشوهرم مثل اسپند رو آتیشه چ حالی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3948 بازدید | 123 پست

میدونی اینجوری زندگیت خراب میکنی 

و همسرت میمونه بین شما و مادرش نمیدونه چکار کنه .

الان میگی ارووم شدم به فکر همسرتم هستی الان کلی ناراحته مامانش هر چی بشه سر اون بنده خدا خالی میکنه و بهش فشار میاره باید یاد بگیری سیاست داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفا تگشون میکنی؟؟؟

@دختر_گرانبها  

خودم بعضی تاپیکاشونو ۲بار خوندم

تاپیک دروازه ذهن را فکر میکنم۳_۴بار خوندم

به نظرم تاثیرش لز کتاب بیشتره

در کل پیشهاد میکنم شدیداااا❤️💯

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

اسی ۲سال دیگه شوهرت از مادرش بدتر باهات رفتتر میکنه

برای خوشحالی خیلی زوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اخه دیگه چقدر کوتاه بیام

عزیزدلم درکت میکنم 

توهم ی سری انتظار هایی داشتی 

ولی اگه دنبال ی زندگی موفقی 

اینو بدون که وارد ی زندگی دیگه شدی آخه مگه مادرشوهرش رفیقته لج می‌کنی قطعا ضربه این قضیه تو میخوری اگه جبران نکنی 

با همسرت دوست باش همون موقع هرچی تودلت بود میگفتی بعد نظر اونم میپرسیدی که چیکار کنیم ولی در کل بنظرم دنبال انتقام و لج نباش اولویتت حال خوب خودت و همسرت باشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

تو تاپیک قبل همه پشتشو گرفتن که نبرش فلان الان همه بهش پریدین هر هایی یه هویی داره  شاید تند ر ...

والا از اول ازدواجم کارشون شده اون عروس دیگشونو بزنن تو سر من هیچوقت نمیگن ده برابر اون دارم جهاز میارم بااینکه خودم مادرم نیست کلی کار دارم تو خونه وقتی خونشو ریخت ب هم ی کوچولو کمکش کردم ولی اون عروسشون هی ز میزد کارات تموم نشد بچمو بیارم نگه داری؟؟؟

یعنی مامان خودتم مادرشوهر بشه حقشه اذیت بشه؟

اگر دخالت بخواد بکنه و حسودی عروس و پسرشو کنه بله

تموم مشکلات ما اینه ک خودمونو جای دیگری نمیذاریم.اگر اون زن ب چشم دختر خودش ب عروسی ک میاد وارد خانواده میشه نگاه کنه یاحداقل اون اندازه درک کنه این مشکلاهم پیش نمیاد

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

تو الان باعث حال بد همسرتی خودتو از جلو چشم مادرشوهر و شوهر انداختی خوشحالی ؟اتتقام حداقل زیرکانه بگیر چزا خودت خراب کردی اتقدر 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

از کجا فهمیده بود گفتی نیاد؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤