2777
2789
عنوان

امروز وقتی دیدم مادرشوهرم مثل اسپند رو آتیشه چ حالی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3948 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جنگ داری آخه دختر همزیستی مسالمت آمیز 

دنبال آرامش باش ن جنگ 

شما وارد رابطه شدین ک ارامشتون بیشتر بشه 

ن اینکه همدیگه اذیت کنید 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

کارت قشنگ نبود 

خیلی بی سیاستی 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

به نظرم الان توی لین جنگ بچگانه بردی ولی در کل باختی😊 خودتو از چشم شوهرت انداختی تاپیکای دختر_گرا ...

من کامل تعریف نکردم و خیلی خلاصه وار تعریف کردم مثلأ نگفتم ک من چندبار بهشون گفتم بیاید بریم گفتن ن ما کار داریم ینی کارای خودشون مهم بوده ولی کارا من ک عروسم و بیست روز دیگه عروسیمه و دارم جهازم رو تکنیل میکنم مهم نیست

تو تاپیک قبل همه پشتشو گرفتن که نبرش فلان الان همه بهش پریدین هر هایی یه هویی داره 

شاید تند رفته باشه ولی خوب وقتی تمام خریدا اینو نبردن چرا وقتی میخواد خرید کنه دنبالش راه می افتن 

خب دیگه خیلی خلاصه کردم حالم خوبه ک تلافی کردم ناراحتش کردم 

هنوز دوران عقدی و نصف اختیار زندگیت دست اونهاست 

عروس زرنگ عروسی هست که حواسش به آرامش زندگیش و به ثمر رسیدن ازدواجش باشه نه عروسی که راه بیافته به جنگ این و اون و همه انرژی زندگیش صرف دعوا کنه! 

یا ارحم الراحمین
من کامل تعریف نکردم و خیلی خلاصه وار تعریف کردم مثلأ نگفتم ک من چندبار بهشون گفتم بیاید بریم گفتن ن ...

میدونم عزیزم ما توی مقام قضاوت تازه اونن با این اطلاعات کم نیستیم...

ولی کلا به نظرم هرر تازه عروسی باید تاپیکای گرانبهارو بخونن.

مخصوصا تجربیات گران قدر توی صفحه۸ صفحه اشون

و چطوری موفق شدم و چطوری ازدواج کردم توی صفحه فکر میکنم۷

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂