2777
2789
عنوان

فتق پسرم گریم بند نمیاد😭

616 بازدید | 22 پست

پسرمو بردیم دکتر گف فتق بیضه داره باید جراحی بشه گف عملش سادس ولی من دلم اروم نیس خدایا اخه بچم بیهوش بشه ای خدا دلشوره گرفتم 😭😭کلی چیز میاد تو ذهنم نکنه دکترش خوب نباشه نکنه دکتر بیهوشی خوب نباشه ای خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصصصصلا نگران نباش عزیز دلم عمل فتق یکی از رایج ترین و ساده ترین عملهاس. 

پسر منم 3 سالش بود عمل شد کلا یه صبح تا عصر بیمارستان بودیم و مرخص شد... 

برای دکتر خوب هم کمی تحقیق کن و بقیش رو توکل کن به خدا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

يه سري مسايل هس كه ناگزيره و دست بنده نيس

اونجاست كه ديگه ايمان و توكل به خدا به تنها دستآويزته

پس توكل كن و برا فرزند نازنينت دعا كن و عافيت بخواه

دعاي پدر و مادر كوه رو جابجا ميكنه🤗

مسير رضايت از رنج مي گذرد
اصصصصلا نگران نباش عزیز دلم عمل فتق یکی از رایج ترین و ساده ترین عملهاس.  پسر منم 3 سالش بود ع ...

نگران دکترشم خ نمیشناسم ب شوهرم میگم بریم تهران میگ نه برا شمام فتق بیضه بود؟

نگران دکترشم خ نمیشناسم ب شوهرم میگم بریم تهران میگ نه برا شمام فتق بیضه بود؟

بله متخصص اورولوژی بردم البته ما تهرانیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚