2777
2789
عنوان

کسی هست تا حالا مشهد نرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 29 پست
چرا نمیشه ؟ ما برای مشهد وام می‌گیریم میریم چون دوری ازش سخته 🤕

چه تفاهمی ماهم وام گرفتیم رفتیم قربون اقا بشم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه ؟ ما برای مشهد وام می‌گیریم میریم چون دوری ازش سخته 🤕

خدا نمیخواد وگرنه میشه نمیدونم شایدم عملم اونقدر صالح نیس که آقا امام رضا بطلبه برم پا بوس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
من مشهدی ام عزیزم.ولی شاید سالی یه بار برم حرم.خودمم دلم گرفته شاید تو این هفته برم حرم اسم دخترتو ب ...

عزیزی گلم ممنون اسمش السا ب جوادش قسم بده شفای دخترمو بده 

الهی ب زودی زود دامنت سبز بشه گلم

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

سلام میشه بپرسم بیماری دخترت چه شکلیه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
تاپیک آخرت قفل بود اینجا اومدمپنج تا آیه الکرسی پشت هم بخون

چشم عزیزم ممنونم از مهربونیت 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس