دارم جدا میشم برا بچه دوم یه وام نمینم ۶۰ ملیونی میدن با ۵ درصد به نظرتون به مادر میدن خودم برم ثبت نام کنم غنیمته میزارم حساب سودش رو برا بچه ها چیزی میخرم برا ایندشون پس اندازی میشه ؟کسی اگه میدونه بگه
خیلی ادم پستیه زندان که بود هر روز زنگ میزد التماس که پول دادگاهشو جور کنم بدم تا بیاد بیرون همین که اومد بیرون با این که قول داد حق طلاق بهم بده نداد و به همین بهونه درو قفل کرد روم رفت پیش زنه حالم ازش بهم میخوره فقط میدونی من میگم دوسش دارم این ادمو اصلا دوس ندارما اون ادمی که از اول تو ذهنم فکر میکردم هست اونو دوس دارم وگرنه من ببخود بکنم همچین اشغالی رو دوس داشته باشم ادم گاهی نمیتونه قبول کنه چیزایی که راجب یه نفر فکر میکرده همش باد هوا بوده .به من میگه تو همش بوی گند عرق میدادی و حالم ازت بهم میخورده ا از قیافت خوشم نمیومده با این که همه میگن ۱۵ سال دیده میشی با اینکه ۲۵ سالمه همه همینو میگن که انگار ۱۵ ۱۶ سالمه و تا یکی منو با بچه هام میبینه فوری میپرسه دختر تو مگه چند سالگی ازدواج کردی که دوتا بچه هم داری بعد این اشغال اینجوری منو کوچیک میکنه افسردگی گرفتم از دستش فعلا درگیر جابجایی خونه ام بعدش میرم روانپزشک افسردگی مم خوب میکنم بعد جواب کاراشو میدم تک تک بهم میگه هیچ کوسخولی نمیاد با تو ازدواج کنه با این که من همیشه هفته سه بار راحت میرفتم حمام به من میگه ناخن برام نکاشتی چون نمیدونه کارای کثیفشو چجوری تبرعه کنه این حرفای زشتو به من گفت گفت تو بهم فوش دادی چون اینکارارو میکرد میفهمیدم فوشش پیدادم میگه زبونتو باید قطع کنی منم بهش گفتم خدا رو شکر مشکل فوش دادن من با قطع کردن زبونم حل میشه ولی مشکل نجس و هرزه گی تو تو ذاتته و تا نمیری حل نمیشه
فک کردی آدم میشه!؟ عمرن حتی اگه بایکی دیگه ازدواج کنه یکی مثل خودش الدنگ
نه دیگه این اخرا گفت من همینم نمتونم درست هم بشم همش جای همه میگفت من توهم دارم بهش تهمت میرنم نگو گوشی مخفی داشت تو مغازه اش لاشخور بعد میگفت پرینتمو بگیر ببین اصلا با کی هستم هیچ وقت نمیبخشمش روز قیامت باید جواب بده منم فوش مادرشو دادم گفتم مادرت خراب بوده وقت نکرده تربیتت کنه فقط هرزگری یادتون داده با همون زنا که در ارتباط بود زنه معتاد بوده میگفته بجای پول برام جنس بیار بعد باهاش میکشیده خودشو معتاد کرده بوده قایمکی قرص میخورده بعد میندازه کرون من میگه تو منو معتاد کردی از بس فشار اوردی بهم کلا انقد اشغاله دوست نداره کارایی ک کرده رو خودش گردن بگیره الان بچم ۴ ماهشه یه رورم باباشو ندیده خودشم تو این مدت یبار نگفته بچه ها مردن ید زنده ان اصلا سنگ احساس داره اما این بشر بویی از آدمیت نبرده تا عمر دارم هم بجای فاتحه مادرشو لعنت میکنم با این بچه پس انداختنش
فک کردی آدم میشه!؟ عمرن حتی اگه بایکی دیگه ازدواج کنه یکی مثل خودش الدنگ
میگه یک ماهه یه زنی بگیرم انگشت کوچیکشم نباشی گفتم هیچکی اندازه من خر نیست گوه کاریاتو ببینه و ببخشه مگه دیگه یه هرزه بیسرپا عین خودتو بگیری که اون برا خودش بده تو هم برا خودت ...
عزیزم چه سخت ، میگم کاری خوبی میکنه پیش برادر مجردن نزار خدایی نکرده اتفاقی بدی واسشون میوفت ...
خیاطی بلدم ولی چرخ خیاطی خیلی گرونه دونه ۱۵ ملیونه حالا اول خونه رهن کامل بگیرم بعد بتونم چیزی بمونه چرخ میخرم با این کارگاها که بیرون کار میدن کار میکنم کمو بیش نمیزارم دستم جلوشون دراز باشه
منم دارم جدا میشم . همیشه فکر میکردم شرایط من سخته، انگاری شرایط شما سختره. خانواده من ی کوچلو بد ...
خانواده منم اگه خودکشی نمیکردم هیچی اصلا مامانم هنوز میگه به شوهرت بگو برگرده زندگی کنه .الکی هم میگن دوست داریم کسی که یه عمر فقط نفرت بهمون داد الان چون خودکشی کردم از مرگ برگشتم ار ترسشون که خودمو نکشم میزارن جدا شم وگرنه حالم از محبت کردناشون بهم میخوره همش ترحمه انگار بدتر حالم خراب میشه ازشون
بچه هات دخترن؟؟؟ راستی واسه وام حتما از اون مشاوره سوال کنا، مطمعنا راهی هست، شاید بتونی باهاش چ ...
اره دخترن . الان تو اینترنت زدم نوشته اگه طلاق گرفته باشم و حضانت بجه ها با من باشه یه گرگزینه داره که میشه با اون وام رو ثبت نام کرد حالا نو هم نتونم بخرم دست دوم میخرم یه کاری میکنم نمزارم دستم جلو اونا دراز باشه چون لقمه شون واقعا تو گلوم گیر میکنه