2777
2789

دارم جدا میشم برا بچه دوم یه وام نمینم ۶۰ ملیونی میدن با ۵ درصد به نظرتون به مادر میدن خودم برم ثبت نام کنم غنیمته میزارم حساب سودش رو برا بچه ها چیزی میخرم برا ایندشون پس اندازی میشه ؟کسی اگه میدونه بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم سوال بی ربط ، برای دادخواست مهریه و نفقه چیکار کردین،؟؟؟ از کجا اقدام کردین؟؟؟؟

سلام زنگ زدم ۱۱۰ گفتم برای کارای طلاق کجا باید برم تو شهر خودمون ادرس دادگاه خانواده رو داد رفتم اونجا یه قسمت مشاوره داشت رایگاه توضیح دادم چی به چیه اونم مثل وکیل بودن گفت فعلا برا نفقه برات یه درخواست میزنیم بعد یه متن نوشت مبنی بر این که ۴ ماهه شوهرم زندان بوده و ازاد شده الانم رفته خرجی بچه هارو نمیده اسم بچه هارو نوشت توی برگه دادخواست که برای هر کدوم ۲ونیم ملیون نفقه زده بود گفت ببرم دفتر خدمات قضایی ثبت سیستم کنن (تمبر باطل کنن )بعد امروز بعد سه ۴ روز پیامش اومده که ثبت شده تا چند روز دیگه میخوانمون دادگاه البته بچه های من زیر ۷ ساان نفری دونیم گفت میزنیم احتمال این که کم کنه قاضی هست مثلا نفری دو تومن برا هر بچه ولی یه خانمه بچه اش مدرسه ای بود اومده بود زیاد کنه نفقه بچه شو برا بچه اش ۴ ملیون زدن .دیگه مهریه مم که جدا باز باید برم جایی که عقد کردم اونجا اجرا بزارم اونم احتمالا ۶ ماهی یک سکه کنن که اونم میشه ماهی ۵ تومن رو هم رفته پاره است باید ۹ ۱۰ تومنی بده 

عزیزم میدن به پدر ،  مگر اینکه حضانت بچه با شما باشه ، با مدارک قانونی اره میشه

اها فعلا هنوز نرفتیم جدا بشیم فقط برا نفقه درخواست دادم حالا گفتن تا دوسال مهلت برا این وامه هست بعدا سر فرصت ثبت نام میکنم 

اها فعلا هنوز نرفتیم جدا بشیم فقط برا نفقه درخواست دادم حالا گفتن تا دوسال مهلت برا این وامه هست بعد ...

ممنون از توضیحات عشقم ، خدا کمکمون کنه .

منم ی دختر ۲ساله دارم قراره برم اقدام کنم 

از همون مشاوره دادگاه راجب  وامت سوال کن حتما راهنمایی خوبی میکنن، زودتر وامتو بگیر

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

خیلی ناراحت شدم برات خدا کمکت کنه مادر قوی، ولی با این توضیحات حتما جدا شو ، می‌دونم سخته هاااااااا ولی نزار بچه هات تو این فضای مسموم بزرگ بشن ممکنه آینده ای بدی داشته باشند با این پدر نالایق.

ممکنه همسرم خوب بودش عاشق هم بودیم یهووووووو عوض شد، فقط خداروشکر میکنم که مشکوک به بار داری بودم و سریع قرص خوردم و تمام ، 

از خدا میخام بهترین ها نصیبت بشه🌹

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خیلی ناراحت شدم برات خدا کمکت کنه مادر قوی، ولی با این توضیحات حتما جدا شو ، می‌دونم سخته هاااااااا ...

من همش فکر میکنم به این چیزا همه ترسم این بود جدا شم برگردم خونه پدرم راسش مجرد بودم تو بچگی تا قبل ازدواج از دست داداشم همش آزار دیدم تو هر فرصتی دست درازی و ... از دست اونا فرار کردن به مادرم ک گفتم گفت تو خودت میخاریدی و ... ازشون متنفرم الان خیلی برام سنگینه برگردم اونجا به بابام گفتم بمیرم بر نمیگردم اون خونه الان میخاد خونه برام بگیره با پول خودم که از شوهرم گرفتم خودم که دیگه از هیچکی ترسی ندارن اجازه نمیدم کسی اذیتم کنه اما برا بچه هام همش میترسم چون دخترن الان مامانم میگه جدا شدی بزار پیش ما برو سر کار اون داداشمم هست خونا بابام میترسم ادم مریضه به این بچه ها کاری کنه یا همش میترسم اگه ازدواج کنم شوهرم بخواد تو هر فرصتی بچه هارو اذیت کنه از فکر اینا میخام بمیرم 

خیلی ناراحت شدم برات خدا کمکت کنه مادر قوی، ولی با این توضیحات حتما جدا شو ، می‌دونم سخته هاااااااا ...

گیر دادن که برو سر کار تا فکرت مشغول باشه اما دعا میکنم شوارم خرجی بچه هارو به موقع بده تا مجبور نشم تنها بزارمشون و برم سر کار تو فکر اینم هستم تو خوته کاررکنم نمیدونم چه کاری که درامدشم خوب باشه 

خودت سرپاخودت وایسا من همیشه پیگیرتم خیلی ناراحت میشم براتآخه این مرد بدرد چی میخوره که دوسش داری خد ...

دارم تموم میکنم یواش یواش خودمم دیگه فهمیدم درست بشو نیست فقط اول هر چیزی ادم اون ترس رو داره ادم با یکی دوست هست فقط یک ماه براش سخته دل بکنه و کات کنه این که دیگه ۶ سال زندگی کردیم و ... به کارایی که میکرده فکر میکنم حالم بد میشه ازش یعنی