2777
2789
عنوان

یک هفته قبل از پریودی علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 20 پست
ان شاءالله جواب میده میتونی اقدامم بکنی اسپرمو نمیکشه چند ساعت قبل زدن پماد یا چند ساعت بعدش  ا ...

دقیقا الان ۶ روز مونده موعدم بزنم مشکلی نداره؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دقیقا الان ۶ روز مونده موعدم بزنم مشکلی نداره؟

فعلا نزن بهتره خداکنه حامله باشی اگرم خدایی نکرده حامله نبودی پریود شدی بعد پاکی بزن یه سری توصیه ها برات میفرستم فردا حتما مطالعه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا نزن بهتره خداکنه حامله باشی اگرم خدایی نکرده حامله نبودی پریود شدی بعد پاکی بزن یه سری توصیه ها ...

مرسی از لطفت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دعا کنید برام من سقطم داشتم😞😞😞😭😭

ایشالا بارداری عزیزم🙏🙏😍💕

خودم ماه نهم اقدام هستم، کامل ناامید شدم این ماه می‌خوام برم دکتر..

تازه کلی ویتامین می‌خوریم😔😔😔

شما چند وقته اقدام هستی؟ کی سقط داشتی؟

ایشالا بارداری عزیزم🙏🙏😍💕 خودم ماه نهم اقدام هستم، کامل ناامید شدم این ماه می‌خوام برم دکتر.. ت ...

ان شاءالله بارداری سالم و صحیح داشته باشی

ن نا امید نشو

من ۲۸خرداد۱۴۰۱

۲ماه اقدامم

ان شاءالله بارداری سالم و صحیح داشته باشی ن نا امید نشو من ۲۸خرداد۱۴۰۱ ۲ماه اقدامم

مرسی عزیزم

والا خیلی هم ناامبدم، میگم حتما مشکلی داریم که نشده تا الان...

شما که تازه اقدام کردی، ایشالا زود جواب میگیری منتظر نمی‌مونی😘