2777
2789

شما با خرافات دارید خواهرتون رو به سمت بدی پیش میبرید، امکان داره عود بیماری کرده یا اثر یکی از قرص هاست، قرص اعصاب ممکنه اثرات بدی داشته باشن‌و با تشخیص پزشک باید عوض بشن یا شاید اصلا بیماریش درست تشخیص داده نشده، فقط هم اسکیزو فرنی ها نیستن که توهم میبینن، ببرید دکتر توروخدا از جن و کوفت و زهر بکشید بیرون تا بنده خدا خودکشی نکرده یا رفتار هیجانی نکرده 

گلاب بپاشید مرتب تو خونه بدین بخوره و اشتباه کردین بردینش چهار گوش خونه هم گلاب بریزید و چهار قل و ایت الکرسی بخون بهش شب ها توی اینه نگاه نکنه 

فنگ‌شویی خانه رعایت کنین حتما. مجسمه ها رو بندازین گل مصنوعی و.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم مشکل روانی داره آخه چه ربطی به جن داره 

خیلیم اشتباه کردین پیش دعا نویس بردین اونا خودشون با اجنه در ارتباطن مشکلتونو‌حادتر میکنن

این کارا از مصادیق شرک به خداس آخه دعا نویس یعنی چی؟!!!! تو سیره کدوم امام و یا کدوم شهید این چیزا بوده آخه؟؟

واقعا این مردم ما تا کی میخوان این روشای مضخرفو ادامه بدن!!! 

اسکیزو هم ارثیه تو خونوادتون بوده کسی با مشکل حاد روانی؟؟ 

باید ببرید روانپزشک کاربلد

حسبی الله ❤

دکتر تشخیص اسکیزوفرنی نداده؟

طفلی خواهرت توهم داره توهم از علایم بارز اسکیزوفرنیه

یکی میاد تو بدنم نمیتونه بره بیرون خب خودش توهمه 

عزیزم بیمار اسکیزوفرنی میتونه به شدت هم برای خودش هم اطرافیان خطرناک باشه 

ببرین پیش روانپزشک حاذق حتی شده اگه شهرستانین ببرین تهران

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شما با خرافات دارید خواهرتون رو به سمت بدی پیش میبرید، امکان داره عود بیماری کرده یا اثر یکی از قرص ...

اره دقیقا مادر منم این جوری قبلنا بود الان خوب شده فقط قرص اعصاب میخوره اون قدیم پیش یکی از بهترین دکترای تهران ابجیم بردش ..عمم رفته بود دعا گرفته بود ابجیم گفت ببرش بیرون و قرآن آورد بالا سرش فقط 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

توهم دارو داره.مادرشوهرم چندوقتیه توهم شنوایی داره وچندنفرباهاش حرف میزنن یباربردیمش روانپزشک دارو داد توهمش خوب شد ولی چون پیره عضلاتش خشک شد نمیتونست راه بره داروهاشو سرخودقطع کرد.الان بیست روزه بدترشده ودوباره دارو میخوره.

من اینوتویه تایپیک گفتم بهم گفتن امان الله میرزایی آیت اله جاودان و ایمان اکبرآبادی اساتید متافیزیک اسلامی ان .سرچ کن پیداشون کن میتونن دررابطه با جن و.....کمک ودرمان کنن.

دکتر تشخیص اسکیزوفرنی نداده؟ طفلی خواهرت توهم داره توهم از علایم بارز اسکیزوفرنیه یکی میاد تو بدنم ...

شما دکتری با از مربض شرح حال گرفتی که نظر قطعی میدی

توهم مگه فقط اثر اسکیزوفرنیه؟

شما دکتری با از مربض شرح حال گرفتی که نظر قطعی میدی توهم مگه فقط اثر اسکیزوفرنیه؟

من گفتم دکترم؟

یا گفتم تشخیص بیماری دادم

تو خیلی از بیماریها توهم هست تو اسکیزوفرنی هم هست یکی از راه های تشخیص همین توهمه 

شما خط اخرو نخوندی که گفتم ببرین روانپزشک حاذق 

نکنه شما دعانویسی برخورد بهت؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴