2777
2789

تراپی چی هست اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغض خوشحالی اینکه ینفر ب تک تک کلماتم توجه میکنه

امروز بهم گفت نمیدونم چرا انقدر فک میکنی زشتی اتفاقا قیافهت خوبه تازه یکمم بانمکی 

ینی چهرت جوری ک وختی گریه میکنی 

گاهی اگ بحث محرم و نامحرم نبود 

ختما بغلت میکردم. 

نمیدونی چقدر این حرفش بهم انرژی اد .

وختی میری پیش‌مشاور

آهان .........فقط یبار رفتم سالها پیش...........................حس اینو دارم که پولمو دور ریختم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

امروز بهم گفت نمیدونم چرا انقدر فک میکنی زشتی اتفاقا قیافهت خوبه تازه یکمم بانمکی  ینی چهرت جو ...

من واقعا از وقتی تراپیستم گفت خوشگلی زیباییهامو دیدم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
من واقعا از وقتی تراپیستم گفت خوشگلی زیباییهامو دیدم

بهم گفت اگ باهم بریم توخیابون از ۱۰۰مرد بپرسم‌چهره این خانوم چجوریه 

۹۰ درصدشون میگن خوبه 

کم کم بهت بالا ۵۰ درصد میدن 

بهم گفت اگ باهم بریم توخیابون از ۱۰۰مرد بپرسم‌چهره این خانوم چجوریه  ۹۰ درصدشون میگن خوبه  ...

خودمم واقعا خوشگلم ولی نمیدونم گرا نمیبینمش

خیلی بده

خانواده ریدن تو روحیمون الان ما باید بشینیم ذره ذره درستش کنیم 

بعضیا زو میبینم هیچی ندارن ولی خدای اعتماد بنفسن

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ.....