2777
2789

امروز دوستم ازم پرسید، منم بهش گفتم اینکارو کردم خیلی تعجب کرد، کلی هم دعوام کرد، آخه این به نام زدن برای زمانی بود که ما با هم بودیم الان منصفانه نبود همشو من بردارم ببرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی عزیزم شما یک انسان واقعی هستید دلیل نمیشه که جدا شدین باهاش دشمنی کنی همه چیز رو برداری سطح خودت رو پایین نیاوردی و خانمی تو نشون دادی من هم جای تو بودم همینکار میکردم

خوب کاری کردی عزیزم شما یک انسان واقعی هستید دلیل نمیشه که جدا شدین باهاش دشمنی کنی همه چیز رو بردار ...

ممنون عزیزم، همه ی اون چیزا رو خودش خریده بود،قبلا هم بارها گفته بود حتی اگر مجبورت کردم هم نباید اینا رو بهم پس بدی برای خودته، ولی من اینجوری معذب بودم، احساس نمی کردم برای منه

بهش که زنگ زدم گفتم اینکارو کنیم و مهریه م رو ببخشم، گفتم اگر شرایطم اکی بود همین نصفش رو هم برنمی داشتم، گفت تو صادق ترین آدمی هستی که دیدم فقط یه دروغ بزرگ داری و ازش کوتاه نمیای که همون این زندگی رو خراب کرد

علت جداییتون رو نمیدونم ، ولی شما که نصف اموالو برگردوندی ، مهریه رو هم میگرفتی 

اون نصفی که داشتم بجز سهم شرکت، برام کافی بود ، همونم چند برابر مهریم میشد 

بله عجیبه معمولا همه بعد جدایی هر توهینی بهم میکنن و هرجور شده همدیگرو پاره میکنن کارتون واقعا کم ...

نععع، ما از هم خیلی دلخور بودیم ولی هیچ بی احترامی و توهینی نکردیم ، واقعا هیچی