2777
2789

بعد من خودم در بیارمو بکشم اونم تعارفو اینا نکنه اونوخت چه رفتاری باهاش دارین

من سرد بودم 

ب نظرتون زیاده روی کردم یا حق دارم ناراحت شم؟

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری من دنیارو به هم میریزم اگه حس کنم عمدی بوده

ب نظرت بش بگم ناراحت شدم؟!

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

من برگشتم گفتم کارت به کارت کن ... یا قهر میکنم خودش کارت به کارت میکنه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

خب کارتشو نیاورده از کجا حساب کنه😐🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
زیاد پیش اومده و مثلا با گوشی انتقال داده ب کارت من یا خرید نمیکردیم اون شبو

ن اصلا ب روی خودش نیوورد

عقدین؟

واقعا همچین مردی از چشم میوفته و هیچ جذابیتی نداره 

رفتار مردونه داشتن خودش اصل جذابیت و دوس داشتنی بودنه ولی این طور رفتارا فقط باعث میشه خودشو از چشم بندازه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ب نظرت بش بگم ناراحت شدم؟!

اگه میدونی کارش عمدی بوده حتما بگو 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»