2777
2789

لطفا کامل بخونید بخدا خیلی حالم بده

خواب دیدم ک با دختر خالم داشتیم راه میرفتیم بعد دختر خالم نشست سر جایی یه گدا بعد دختر گداهع اومد دست یه دختر بچه رو هم گرفته بود بعدش تهمت زد ک شما ازم پول بردید و بعد دختر خالم مسخرش کرد و رفتیم

یکم جلوتر ک رفتیم پر از گربههه بود دور تا دورمون گربه بود 

من صدا گربه در میوردم و بهشون میگفتم برن و با ترس اویزون دختر خالم بودم 

در واقع با صدا گربه باشون صحبت میکردم و میرفتن 

ولی یکیشون خیلیییی سیریش بود خیلی با عصبانیت نگاه میکرد هر آن ممکن بود بپره رو صورتم هر چقدر بهش گفتم بره نرفت بعد با عصبانیت و اروم اروم رفت پشت یخچال های فروشگاه 

بعد همینکه وارد فروشگاه شدم یهو یکی بغلم کرد ک ندیدمش بغلش خیلی گرم و نرم بود بعد یهو سنگین شد و کل وزنشو انداخت روم داشتم خفه میشدم و کلی ناله میکردم کسی نمیومد بیدارم کنه نفسم دیگه بالا نمیومد کاملا روم دراز کشیده بود و بدنش سفت سفت بود دستاشم دور گردنم حلقه کرد بود 

بعدش با جیغ و داد بیدار شدم شوهرم داشت سکته میکرد

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيز دلم هيچ كس علم تعبير خواب نداره  هميشه صدقه بده ،خوابت هم صبح اول صبح برا آب تعريف كن و ت ...

مرسی عزیزدلم

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
ببین هر وقت خواب بد دیدی برای هیچکس جز یه کاسه آب تعریف نکن واسه یه کاسه آب بگو خوابت و و اون اب و ب ...

هعی خدا 

ب چند نفر گفتم 

منم خوابی مشابه خواب شما رو چندسال پیش دیدم و بعدها متوجه شدم قبل از من یکی تو خونه کار طلسم میکرده و خیلی اذیت شدم

گربه های سیاهی که تو خوابم بود و 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود