2777
2789

لطفا کامل بخونید بخدا خیلی حالم بده

خواب دیدم ک با دختر خالم داشتیم راه میرفتیم بعد دختر خالم نشست سر جایی یه گدا بعد دختر گداهع اومد دست یه دختر بچه رو هم گرفته بود بعدش تهمت زد ک شما ازم پول بردید و بعد دختر خالم مسخرش کرد و رفتیم

یکم جلوتر ک رفتیم پر از گربههه بود دور تا دورمون گربه بود 

من صدا گربه در میوردم و بهشون میگفتم برن و با ترس اویزون دختر خالم بودم 

در واقع با صدا گربه باشون صحبت میکردم و میرفتن 

ولی یکیشون خیلیییی سیریش بود خیلی با عصبانیت نگاه میکرد هر آن ممکن بود بپره رو صورتم هر چقدر بهش گفتم بره نرفت بعد با عصبانیت و اروم اروم رفت پشت یخچال های فروشگاه 

بعد همینکه وارد فروشگاه شدم یهو یکی بغلم کرد ک ندیدمش بغلش خیلی گرم و نرم بود بعد یهو سنگین شد و کل وزنشو انداخت روم داشتم خفه میشدم و کلی ناله میکردم کسی نمیومد بیدارم کنه نفسم دیگه بالا نمیومد کاملا روم دراز کشیده بود و بدنش سفت سفت بود دستاشم دور گردنم حلقه کرد بود 

بعدش با جیغ و داد بیدار شدم شوهرم داشت سکته میکرد

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيز دلم هيچ كس علم تعبير خواب نداره  هميشه صدقه بده ،خوابت هم صبح اول صبح برا آب تعريف كن و ت ...

مرسی عزیزدلم

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
ببین هر وقت خواب بد دیدی برای هیچکس جز یه کاسه آب تعریف نکن واسه یه کاسه آب بگو خوابت و و اون اب و ب ...

هعی خدا 

ب چند نفر گفتم 

منم خوابی مشابه خواب شما رو چندسال پیش دیدم و بعدها متوجه شدم قبل از من یکی تو خونه کار طلسم میکرده و خیلی اذیت شدم

گربه های سیاهی که تو خوابم بود و 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود