2777
2789
عنوان

خاک تو سر ادم بی لیاقت

261 بازدید | 21 پست

بچه اا تو زندگی واسش همه کار کردم که درست بشه اما الان بعد ۶ سال بهم میگه دیگه اویزون من نباش و نمخامت و حالم ازت بهم میخوره .از خوبیاشم بگم 

خیانت کار در حدی که گوشی مخفی داشته و ۲۲ تا زن داخل سیو داشته و با همه شون بوده اونم نه یبار همیشه 

اعتیاد به قرص و مواد همین زنا یکیشون معتاد بوده اینم مجبور میکرده باهاش بکشه الان معتاد شده میگه کو منو معتاد کردی 

دیگه حس میکنم مغزش فاسد شده تو سرش 

دروغگو 

بی احساس 

خانواده اش خیلی راحتن در حدی که شوهر یه خواهرشون با خواهر زنش بوده اما اینا بجای قیامت کردن میخندن و میگن چی شده مگه حالا خیلی اتفاقای بدی افتاده خیلی بی حرمتی کرده در حدی که تا پامو میزاشتم بیرون یکی رو میاورد خونه 

اما من مریض شدم از دستش هنوز دوسش دارم یکم فوشم بدین تورو خدا سر عقل بیام خودمو براش کوچیک نکنم 

دوتا بچه کوچیک هم دارم ۳ماشه یکی یکی هم ۳ سالشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هیچ فرقی نداری باهاش بخاطر اینکه ۲ تا بچه اوردی وقتی شرایط رو میدونستی همین بسه که خودت رو جمع و جور کنی 

فقط ۲۲ تا دوست دختر کریس رونالدو با این همه عظمت چند ساله با یه نفرِ

قرار نبود اینجوری بشه....

من خط اول رو خوندم و می‌گم مشکل از خودتونه (ببخشید که رک می‌گم امیدوارم ناراحت نشید ولی به حرفام فکر کن) چرا اینهمه سال از خودت زدی؟ چرا واسه خودت اجترام قایل نیستی؟ چطوری می‌تونی وقتی به خودت احترام نذاری توقع کنی دیگران بهت احترام بذارن؟ مگر عمرت رو از سر راه اوردی کخ بریزیش به پای ادم بی‌لیاقت؟

تاپیک اخرمم درمورد همینه اگر خواستی بخون شاید کمکت کرد منظورمو بفهمی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

ار من به همه تون نصیحت هیچ وقت همه خودتونو خرج یه مرد نکنین .بهم میگفت تو اصلا ارایشگاه نرفتی ناخن نکاشتی واسه من اما خدا شاهده زن داداشم از ارایشگاه و رسیدگی به خودش جمع نمیشه اما باز داداشم به اون خیانت میکنه الان به خانوادم میگم میگن خب مردا همه شون همینجوری ان خیانت میکنن دیگه ولش کن کاری نداشته باش انگار مثل اب خوردنه واسشون 

ای داد  اگه میتونی دمتو بذار رو کولت و با بچه هات فرار کن

همه چی رو ازش گرفتم بیرونش کردم الانم میگه فقط طلاق اما نمدونم چرا هنوز میخامش شاید چون هیچ کی جز اون نبوده تو زندگیم میترسم فقط 

همه چی رو ازش گرفتم بیرونش کردم الانم میگه فقط طلاق اما نمدونم چرا هنوز میخامش شاید چون هیچ کی جز او ...

نترس

خودت زرنگ باش کار کن زندگیتو جمع کن

اینجوری ‌ادامه نده لطفاً

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی...🦋
تو هیچ فرقی نداری باهاش بخاطر اینکه ۲ تا بچه اوردی وقتی شرایط رو میدونستی همین بسه که خودت رو جمع و ...

خب من کف دستمو بو نکردم که یه روز اینجوری بشه الانم موندم تو بلاتکلیفی نمخامم برم پیش خانوادم چون اعصابمو هر روز خورد میکنن فقط دعا کنین حالم خوب شه میدونم یه روز که حالم خوب شه خودمو لعنت میکنم که بازیچه این ادم بد شدم