2777
2789
مشاوره یه کار تخصصی هست ، صرف اینکه فلان رتبه رو اوردی مجوز مشاوره دادن نیست  در حد اینکه ...

عزیزم من تجربش داشتم درموردش کلی اطلاعات جمع کردم برنامه نویسی هم فعالیت داشتم صفر تا صدشو بلدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمیه داشتی؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
عزیزم من تجربش داشتم درموردش کلی اطلاعات جمع کردم برنامه نویسی هم فعالیت داشتم صفر تا صدشو بلدم

برای هر کنکوری فقط خوده فرد میتونه برنامه بنویسه نه مشاور

اون‌مشاوری که میگه بیا فلان برنامه ، برو درس بخون یعنی هیچی از برنامه ریزی نمیدونه  

مشاور به صورت تخصصی با درنظر گرفتن شرایط ، روحیات ویژگی های مثبت و‌منفی و‌کلی چیزهای دیگه فقط راهکار مختص خوده اون فرد رو در اختیارش میذاره 

نه اینکه هرکس از تخم در اومد بگه من میتونم مشاوره بدم 

فقط میتونی بگی من یه تجربه ای دارم از خودم و شرایط خودم میتونم بهتون بگم اگه تو هم ، شرایطت روحیاتت گذشته ی تحصیلیت و ،،. مثله منه میتونم بهت تا حدی کمک کنم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
برای هر کنکوری فقط خوده فرد میتونه برنامه بنویسه نه مشاور اون‌مشاوری که میگه بیا فلان برنامه ، ...

من هرکسی نیستم که از تخم بیرون اومده باشم 

برنامه ای که من مینویسم کاملا بر اساس نقاط ضعف و قوت بچه هاست و فقط تا یه ماه اول میریزم که آشنا بشن و بعد خودشون بتونن این کارو انجام بدن و طریقه ی درستشو یاد بگیرن 

توی دنیای واقعی نتونستم راجع بهش حتی با یه نفرم صحبت کنم چون مردم ما اینجورین که اول کار هرکسی فقط بلدن سنگ بندازن جلوش بنابه هر دلیلی 

من این تواناییو تو خودم دیدم و حتی قیمتشم مهم نیست برام میخوام فقط در حدی باشه که دانش آموز احساس مسئولیت کنه نه اینکه کاملا رایگان باشه 

خانوم عزیز لطفا لطفا لطفا با هیچ کس دیگه ای که میخواد کار جدیدی شروع کنه و کلی اهداف و امید و انگیزه داره اینطور برخورد نکن اصولا از جمله آدمایی نیستم که با این حرفا زودی پنچر شم ولی یه لحظه متاسف شدم من درمورد قیمت پرسیدم نه چیز دیگه ای یکی گفت سهمیه داشتی؟ یکی گفت .... میدونی دیگه هیچ وقت درمورد اهدافم صحبت نخواهم کرد هیچ وقت 

مرسی بابت تخریباتون

من هرکسی نیستم که از تخم بیرون اومده باشم  برنامه ای که من مینویسم کاملا بر اساس نقاط ضعف و قو ...

برعکس مردم ما از انتقاد فرارین ، چون حقیقت تلخه 

شما یاد بگیر تو‌کاری که تخصصی نداری ورود نکنی  

مشاوره ی کنکور یه کار لنگ در هوا نیست که هرکی بیاد ادعا کنه من مشاورم‌ ! 

یه کار تخصصی هست اینو‌ متوجه‌ بشو 

مثله یه پزشکی که درس خونده و‌میاد تو حوزه ی تخصصیه خودش ابراز وجود میکنه 

بهت گفتم از چه‌جنبه ای میتونی تو‌مشاوره ‌ورود کنی که حقی به‌گردنت‌ نباشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌