2777
2789

سلام دوستان من ۲۲ هفته باردارم. تا حالا ماهی و میگو نخوردم تو بارداریم. تازه میخام شروع کنم ب خوردن. میتونم امشب درست کنم بخورم؟ خانمایی ک بارداری بدون مشکل داشتن منظورم نیست. برا ماها ک بارداری پرخطر داشتیم لطفا بگید. مرسی

من جنوبیم انقد تو باردارم ماهی و میگو خوردم  

شمارو نمیدونم برا من هیچ اتفاقی نیفتاد

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیابت بارداری دادم

دکتر تغذیه گفته هفته ای دو بار باااااید ماهی بخورم.

البته سرخش نمیکنم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ماهی ومیگو دریام مشکلی نداره اگه منظورت با جیوه س اونقد کمه ک اصلا منع نمیکنن تن ماهی کنسروی نباید خ ...

دکتر زنان به من گفته علاوه بر جیوه تو دریا فلزات سنگین و سمی هست  که حاصل فعالیت های صنعتی و فاضلاب هست که داخل دریا میره دیگه خودتون میدونید ‌.‌.

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکتر زنان به من گفته علاوه بر جیوه تو دریا فلزات سنگین و سمی هست  که حاصل فعالیت های صنعتی و فا ...

مرسی مهربون. اتفاقا ماهیا برا دریاست. سعی میکنم بیشتر پلومیگو بخورم. 

ماهی ومیگو جنوب اینجور نیس ودریاش تمیزه شمال شاید

جنوب اتفاقا بدتره به خاطر آب‌های آزاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مرسی مهربون. اتفاقا ماهیا برا دریاست. سعی میکنم بیشتر پلومیگو بخورم. 

ماهی قزل آلا خوبه آزاد پرورشی هم هست 

شما دارین برعکس میگین حتی عفونتم داشته باشی میتونی دریای جنوب بری چون تمیزه وجاهایی ک برا صید هس تمی ...

نمیدونم شما اطلاعاتتون از پزشک زنان و کلی محقق بیشتره من ترجیح میدم وقتی کسی دانشش بیشتره و بهم میگه و متخصص هست برای سلامتی خودم و اگر باردار باشم بچه ام رعایت کنم شما خودت تصمیم بگیر 

یک نفر بود تو آشناها دایم کره بادوم زمینی می‌خورد گفتم حساسیت زاست خوب نیست الان بچه اش آلرژی شدید داره گفتم مو رنگ نکن گوش نداد و ....