2777
2789

من اگه هر روز یا  یه روز‌در میون نرم حموم موهام خیلی چرب میشه.بعضی وقتا مسافرتی پیش میاد که ممکنه دوروز یا سه روز نتونم حموم برم.بعد اینجوری موهام اذیت میکنه. اگر روسری بزارم که واویلا همون روز که حموم رفتم تا شب موهام چرب شده! 

هیچ شامپویی جوابگو نیست چون مدل موهات و پوست سرت همینه فقط یکی بخر pH پوست سرتو تنظیم کنه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ شامپویی جوابگو نیست چون مدل موهات و پوست سرت همینه فقط یکی بخر pH پوست سرتو تنظیم کنه

اتفاقا خیلی شامپو عوض کردم و موثر نبوده تا اینکه دیگه همون شامپو روزانه رو استفاده میکنم. مثلا رفتم داروخونه بگمذچب میخوام؟ 

اتفاقا خیلی شامپو عوض کردم و موثر نبوده تا اینکه دیگه همون شامپو روزانه رو استفاده میکنم. مثلا رفتم ...

بگو یک شامپو می‌خوام ک pH پوست سرمو کنترل کنه چون موهام خیلی زود ب زود چرب میشن. 

من خودم سالیان سال ک از شامپو صدر و گردو پرژک استفاده میکنم کلا خیلیم راضیم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
ااا همینجوری که موهام کمپشت نشون میده بریزه دیگه چی میشه! 

دقیقا همینه 

من راهش رو فهمیدم  هرچقدر فاصله بین شستن سرتو رو بیشتر کنی موهات کمتر چرب میشه ،چون ما با شستن اون لایه چربی سر رو ازبین میبریم واسه همین دوباره پوست سر شروع میکنه با قوت بیشتر چرب شدن😐 من یمدت مریض بودم خیلی دیرتر میرفتم حموم انگار پوست سرم عادت کرد به این وضعیت ،بعد از اون هر روز حموم رفتنم تبدیل شد به دو روز درمیون