2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگ نداریم

248 بازدید | 24 پست

یک خانومی خیلی لطف کرده بود تو تاپیک های من گشته بود و دیده بود من فرزند خونده ام

همش تو کامنت ها میگفت دختر کی ای؟تورو کجا درست کردند تو اشغالی؟هی هم میگفت عقده کمبود داری و فلان

خیلی دلم براش میسوزه خودش بچه هفت سالشو کتک میزد و داد میزد سرش ولی خب حرف مفت که کنتور نمی‌اندازه

زن ...من بهترین دانشگاه کشور درس خوندم

بهترین جا سرکار میرم ولی تو فقط بلدی حرف مفت بزنی

با این فرهنگ نداشته ت و نداشته ایرانی ها واقعا به جاری و ....نگید بچه گرفتید از جایی

مردم شعور ندارند

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق زنیکه عقده داره 

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم          

چه اشکالی داره فرزند خونده بودن یا داشتن ...اصل انسانیته ...همه بنده خداییم فرقی نمیکنه پدر و مادر کی هست همه آخرش وصل میشن به یه نفر

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

احسنت به شما که قوی و با اراده هستی

اهمیت نده به هر حرفی بعضیا رو به چشم بیمار ببین

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
احسنت به شما که قوی و با اراده هستی اهمیت نده به هر حرفی بعضیا رو به چشم بیمار ببین

قربونتون برم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

مگه عیبه یا مشکلی هست که به کسی نگن آدم خودش که انتخاب نمیکنه چطور و کجا بدنیا بیاد و هر کس میخواد این موضوع رو نقطه ضعف کنه حتی ارزش فکر کردن هم نداره 

هیچ وقت خانواده قیافه قد و هیکل و چیزایی که آدم توش نقشی نداشته نمیشه ضعف یا قدرت دونست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چه اشکالی داره فرزند خونده بودن یا داشتن ...اصل انسانیته ...همه بنده خداییم فرقی نمیکنه پدر و مادر ک ...

دقیقا ولی خب خیلی ها فرهنگ ندارند