2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مثبته عزیزم مبارک باشه😍 چقدر از دیدنشون ذوق کردم

بی بی چک خودم تو دستمه الان کاملا منفی بعد دوساعت الان نگاه میکنم خط تبخیرش به زور مشخصه سه روز دیگه موعدمه. 

دلم به شدت گرفته از دیروز چند بار گریه کردم

ولی خیلی خوشحالم مال شما رو میبینم منم یه روزشاید خدا نگاهم کرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

اسی کمکم کنید 😭😭😭😭

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۳سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و ۵ روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد مارک روژان و مدیکور الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺سوزش معده دارم شدیداً پادرد دارم 

امروز بی بی چک مارک ویتاساین زدم. اونم هاله انداخت ولی راحت دیده میشه تو دو دقیقه افتاد هاله اش 

ممکنه باردار باشم😭😭

نه مثبته عزیزم مبارک باشه😍 چقدر از دیدنشون ذوق کردم بی بی چک خودم تو دستمه الان کاملا منفی بعد دوس ...

عزیزم نگران نباش امیدوارم بعد موعدت مثبت بشه🥲

منم حدود ۱۰ ما منتظر بودم حتی دارو هم میخوردم و امپول میزدم نمیشد ولی ماه پیش دارو هارو گذاشتم کنار و الان مثبته فقط امیدوارم بخاطر کیستم مثبت کاذب نباشه🥲

عزیزم نگران نباش امیدوارم بعد موعدت مثبت بشه🥲 منم حدود ۱۰ ما منتظر بودم حتی دارو هم میخوردم و امپو ...

یعنی این ماه هیچ دارویی نخوردی؟ امپولم نزدی؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اسی کمکم کنید 😭😭😭😭 من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الا ...

منم درد پریودی حتی لکه بینی هم داشتم..به شدت درد سینه و حالت تهوع ...

نگران نباش اگر لک هم دیدی حتی

برو ازمایش