2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاید باهم سوره حمد بخونیم هدیه به خانم ام البتین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 33 پست

@_faram_  

واسه سلامتی بیمار شما هم دعا میکنم 

اگر میتونین شرکت کنین تاپیک

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@_faram_     واسه سلامتی بیمار شما هم دعا میکنم  اگر میتونین شرکت کنین تاپیک

ممنونم عزیزم .خدا همه مریضا به حق آبروی خانم ام البتین شفا بده 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

@نخودچی1403    

۵۰ تا حمد هم سهم من 💚. خداتمام گرفتاران بخصوص بیمار من وشما روهم شفای عاجل بده . الهی آمین.🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

۵۰ تا حمد هم سهم من 💚. خداتمام گرفتاران بخصوص بیمار من وشما روهم شفای عاجل بده . الهی آمین.🤲

ممنونم قبول باشه ان شالله شفای همه مریضا 

چهار تای دیگه سهم من .قبول باشه از همگی .براتون ایت الکرسی میخونم 

عزیز جون میخواهی تگت کنم تاپیکی که هر روز ۳۱۳ مرتبه ذکر یامهدی ادرکنی تلاوت میکنیم وهفتگی به نیابتمون نماز امام زمان خونده میشه؟

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

عزیز جون میخواهی تگت کنم تاپیکی که هر روز ۳۱۳ مرتبه ذکر یامهدی ادرکنی تلاوت میکنیم وهفتگی به نیابتمو ...

اره قشنگم ممنون میشم گلم 

عزیز جون میخواهی تگت کنم تاپیکی که هر روز ۳۱۳ مرتبه ذکر یامهدی ادرکنی تلاوت میکنیم وهفتگی به نیابتمو ...

میشه گلم دوباره تگم کنی تاپیک گم کردم 

میشه گلم دوباره تگم کنی تاپیک گم کردم  

تاپیک کاربر ظهور   ۳۱۳  

۳۱۳قدم مانده تا وصال یار🌹